Zonguldak’ın merkeze bağlı bir köyünde yaşayan Necmi K., 2020 yılında arkadaşı ile bisiklete binen ve o dönem 7 yaşında olan uzaktan akrabası E.K.’yi cami tuvaletine götürerek kapıyı kilitledi.
Necmi K., bağırdığı için ağzını bantladığı E.K.’ye önce burada, ardından da evinde cinsel istismarda bulundu. Necmi K., oyun oynamak için çağırdığı E.K.’den 1 yaş küçük uzaktan akrabası E.Z.’ye de cami tuvaletinde cinsel istismarda bulundu.
Yaşananlar, E.K.’nin öğretmenine anlatması ile ortaya çıktı. Okulda tutanak tutuldu, ardından jandarmaya haber verildi. Gözaltına alınıp, tutuklanan Necmi K. hakkında ‘çocuğa cinsel istismar’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘tehdit’ suçlarından dava açıldı.
“SUÇLAMA NE RAPORLA NE DE TANIKLA İSPATLANMIŞTIR”
Zonguldak 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Necmi K., avukatlar ve aileler salonda hazır bulundu. Savcının mütalaasında 82 yıla kadar hapis cezası istediği sanığın avukatı, “Müvekkilimin atılı suçu işlediğini ispatlayan somut delil yoktur. Suçlama ne raporla ne de tanıkla ispatlanmıştır. Suçlama 2 çocuğun tutarsız iddialarından ibarettir. Lehe hükümlerin uygulanarak beraatine karar verilsin” dedi.
Son sözü sorulan Necmi K.,”Hiçbir şekilde bu suçu işlemedim. Böyle bir şey yapmam, bu hataya düşmem. Suçlamayı kabul etmiyorum, beraatimi talep ederim” diye konuştu.
SANIK YAKINLARI SALDIRDI
Mahkeme heyeti, sanığı ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından ‘iyi hal’ indirimi de uygulayarak toplam 36 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.
Necmi K. ‘tehdit’ suçundan beraat ederken, karar sonrası sanık yakınları adliye koridorunda fenalık geçirdi. Bazı sanık yakınları da ‘iftira atıyorsunuz’ diyerek çocukların yakınlarına saldırdı. Taraflar, polisin araya girmesi ile adliyeden çıkartıldı.
KRT
Kitapta büyük kriz: Bakısı bitenler basılamıyor, satış garantisi yoksa baskı da yok!58 izlenme
Vaiz ile öğretmen maaşı farkı büyük tartışma çıkardı19 izlenme
Kıyafet fiyatları uçtu vatandaş bakın neye yöneldi? ''Çocuğum da yaparsa üzülürüm''45 izlenme
ATM'den para çekmek isteyenler eli boş dönüyor42 izlenme
Kılıçdaroğlu 4 vekilin ihracını istedi: Özgür Özel yanıt verdi20 izlenme
15 Temmuz'da TBMM gerçekten havadan mı bombalandı ?1588 izlenme
Nebati enflasyon rakamlarından kendisine başarı çıkardı: 'Attığımız isabetli adımların etkisiyle...'30 izlenme
Benzin, motorin ve LPG’ye yeni zam!47 izlenme
Menzil şeyhi camide yürürken müridi ağlayarak yalvardı, kendinden geçip bağırdı: "Beni de götür gittiğin yere babam"
Erdoğan o kağıdı gördü mü?
Erol Mütercimler '2016 yılında 'dolar 7,50 TL olacak' dediğim için ifadeye çağrıldım!'
Hababam Sınıfı'nın kızları, yeni başbakanı bakın nasıl tarif ediyor ! :))