Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs'ta gerçekleşen grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına "SADAT terörist yetiştiren bir kuruluştur, seçimin güvenliğini sarsacak bir şey olursa sorumlusu SADAT'tır ve Saray'dır" diyerek kapısına gittiği SADAT'a ilişkin olarak, "SADAT’ın yöneticileri, kendileriyle yakından, uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde bunu adeta bizim şu anda kullandığımız darbeci kuruluş olduğunu söyleyecek kadar bu başkan terbiyesizleşiyor" demişti.
İki hafta önce "SADAT'la ve yöneticileriyle uzaktan yakından hiçbir alakam yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda "SADAT'ın kurucusunu göreve getirdim. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştüm" dedi.
Gerçek Gündem
Peri bacalarını böyle yıkıyorlar! 'Yol yapacağız diye milyonlarca yıllık peribacaları yıkılıyor. Bu yapılan tarihe, Anadolu’ya ihanettir'38 izlenme
Yaptırım iddiası THY hisselerini vurdu142 izlenme
İzmir Bostanlı sahilinde skandal görüntü! Vatandaşlar döverek karakola götürdü92 izlenme
AKP’de bir istifa daha! 'Düzelme umudu kalmadı’204 izlenme
EYT'lilere kritik uyarı. GSS borcu olanlar dikkat: Emeklilik başvurusu geçersiz sayılabilir!58 izlenme
Göller Yöresi’nde 35 göl kurudu!158 izlenme
İstanbul, Ankara ve İzmir’de vatandaşlar iktidarı protesto etti!43 izlenme
EYT kanun teklifi Meclis Komisyonu'nda kabul edildi38 izlenme