Bakanlık bazı altyapı çalışmalarını durdurdu. Dalaman orman yolu, Köyceğiz bağlantı yolu, Kütahya yangın havuzu, Zonguldak yeni orman yolu, Kargı traktör yolu, Bergama helikopter pisti ve Osmaniye yangın ekip binası ihaleleri de iptal edildi. İptal gerekçesi olarak ‘Tasarruf tedbirleri’ olarak açıklandı. Kütahya’daki orman yolu 1.3 milyon, Tavşanlı yangın havuzu 746 bin, Karaisalı gözetleme kulesi 567 bin, Akhisar insansız hava aracı merkezi yapımı ise 828 bin liraya mal olacaktı.

Mehmet Emin Ekmen
DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, iptal edilen 20 ihalenin detaylarını çıkardı. Ekmen “İptal edilen 20 ihalenin toplam bedeli, Tarım Orman Bakanlığının bindiği Mercedes’in değeri kadar. Bütün ormanlarımız için alınacak tedbirler Bakanın bindiği Mercedes’ten daha değersiz olamaz. Bu vahim hatadan hemen dönülmeli’’ dedi.
Sözcü
Kız yurdundaki rezalette 4 kişi tutuklandı9 izlenme
Hollandalı çete lideri 'Bolle Jos'un kardeşi de İstanbul'da yakalandı33 izlenme
Eski AKP'li danışman: Parti sona erdi ve cenazeyi bekliyoruz239 izlenme
Dolardan yeni rekor!45 izlenme
Özgür Demirtaş'tan işine geldiği yeri çevirip deprem paylaşımı yapan Hilal Kaplan’a: "Allah senin de belanı versin"61 izlenme
Keçiören'de başkan yardımcıları görevlerinden istifa etti11 izlenme
Murat Yetkin: "İbrenin bu hafta Kılıçdaroğlu'na dönme ihtimali güçlü"47 izlenme
Sedat Peker o toplantıya dikkat çekti: Bakan Soylu'yu böyle hedef aldı!34 izlenme
Tarla ile TÜİK arasında büyük fark! TÜİK'e 'gerçeği açıkla' çağrısı
Metropoll’den ittifak anketi: Millet İttifakı arayı açıyor!
Cumhuriyet tarihinin en acı rekoru! 2 milyon 500 bin hane yardımla yaşıyor
"Biz Hizbullahçıyız, onların kafalarını keseriz" sözleriyle Türkiye'yi ayağa kaldıran Hizbullahçı U dönüşü yaptı "Özür diliyorum"