23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde CHP ile AKP arasında oluşan yüzde 9’luk puan farkını bilen anket şirketi KONDA’nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, iktidar partisinin güncel oy oranlarına ilişkin olarak görüşlerini dile getirdi.
T24’te Murat Sabuncu’nun sorularını yanıtlayan Ağırdır, “AKP 17 yıllık tarihinden bu yana çekirdek oyunun en düşük olduğu noktada. AKP’nin oyu şu anda 30’un altında” değerlendirmesinde bulundu.
AKP’NİN ETKİSİ AZALIYOR, MHP’NİN ETKİSİ ARTIYOR’
İktidar blokunda AK Parti’nin etkisinin azaldığını, MHP’nin etkisinin göreceli olarak arttığını ifade eden Ağırdır, İYİ Parti’nin ise varlığını sürdüreceğini belirtti.
‘AKP’LİLER DE ‘HAYIR’ DER’
Gençlerin yarısının mevcut aktörlerle Türkiye’nin sorunlarının çözülemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Ağırdır, toplumun yüzde 40’a yaklaşan kesiminin hemfikir olduğunu söyledi ve “Başkanlık sistemine bugün AKP’liler de ‘hayır’ der” diye konuştu.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/23haziranistanbulseciminidogrubilensirkettenflasanketh15513.html
AKP'li ismin inşaat projesiyle devlet milyonluk zarara uğratıldı!35 izlenme
Enflasyon verisi tepki çekmişti: TÜİK'te üst düzey istifa!47 izlenme
Mazbata, kazanan CHP'li aday yerine AKP'li adaya verilmişti: Iğdır'da seçim protestosu sürüyor43 izlenme
Bütçede hedef şaştı: Dev açık!154 izlenme
Ünlü profesör ‘Sayıştay raporunu’ izah etti129 izlenme
Özel okul ücretlerinin zam hesabı değişti! İşte yeni formül35 izlenme
İş adamının 'Yeşil Pasaport' isyanı ! Kopmak garanti :))1458 izlenme
Somalı madencileri üzen haber: AKP ve MHP ret oyu verdi!36 izlenme