Kepez ilçesindeki bir ilkokulda yaşandığı iddia edilen olayla ilgili olarak Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmanın 11'inci celsesi dün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Mahmut A.K. SEGBİS ile katılırken, şikayetçi veliler, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekilleri, Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi vekili ile taraf avukatları da salonda hazır bulundu.
Sanık Mahmut A.K. savunmasına üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek, "Mağdurların iddia ettiği yer sınıf ortamıdır. Bir sürü öğrencinin olduğu ortamda böyle olaylar olamaz" dedi.
Sanık avukatı da hayatın olağan akışına aykırı iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Mütalaasını açıklayan duruşmanın savcısı, sanığın 27 çocuğa karşı 'nitelikli cinsel istismar' suçunu işlediğine kanaat getirdiğini belirterek öğretmenin 800 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.
Duruşma ertelenirken, davayı izleyen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği de çıkışta basın açıklaması yaptı. Dernek adına konuşan avukat Hilal Özlem Çağlar, bir an önce ihtisas mahkemelerinin kurulmasını istediklerini söyledi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/27cocuguistismaredenogretmenin800yilakadarhapsiistendi1765303
İşte İstanbul seçim sonuçlarında son oy farkı!206 izlenme
Hüsnü Mahalli 'Erdoğan, Putin ve Ruhani diyaloğu sekteye uğrayacak'523 izlenme
İslamcı camianın ağabeyi desteğini çekti mi?138 izlenme
CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel: "Alınan karar İsrail’le ticaret yapmayı yasaklamıyor!"44 izlenme
Beklenen araç geçmedi! İşte 3. Köprü için ödenecek para!137 izlenme
Vatandaş eve kapandı elektrik faturası kabardı!81 izlenme
Araç AKP yandaşlarının çıkmıştı, İBB'ye uyuşturucu provokasyonunda yeni gelişme49 izlenme
130 bin emeklinin maaşı riske girdi: 3 gün süre verildi31 izlenme
MEB ihalelerinde usulsüzlük: Milyonlar nereye gitti?
Hatay’da Suriyeli seçmen sayısı yüzde 85 arttı!
KYK Cevizlibağ Atatürk Kız Yurdu’nda öğrencilerin çamaşırlarını karıştırıp yataklarına prezervatif bıraktılar!
Yan gelip yatan Suriyeliler, devletin verdiği parayı ATM'den çekiyor ! İyi uykular Türkiye !