Olay, saat 15.00 civarında İsmil Mahallesi Akyel Yaylası'nda meydana geldi. İddialara göre, Murat Ulaşan, kent merkezinde oturan ve bir süre önce boşandığı Bahriye Kalaycı’nın evine giderek onu konuşma bahanesiyle aracına aldı.

Ulaşan, Kalaycı’yı boş bir araziye götürdükten sonra aralarında çıkan tartışma sonucu önce eski eşini, ardından kendisini bıçakladı.
Çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda Bahriye Kalaycı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı durumda olan Murat Ulaşan ise ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Boşanmış çiftin 3 yaşında bir erkek çocuklarının olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Sözcü
CHP açıkladı "Türkiye iflasın eşiğinde"83 izlenme
Hizbullah üyeliğinden tutuklanan isimler Kızılay yöneticisi oldu!33 izlenme
20 yıldır sevgilisi olarak tanıdığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılmayan Ece Gürsel'den duygusal paylaşım.36 izlenme
1.8 milyon aileye 1.6 milyon bedava kömür39 izlenme
Erdoğan: 1919 Türkiye Cumhuriyeti'nin başlangıç tarihi değil377 izlenme
Ampulün zor günü: Yaptıkları yolsuzluk, Sayıştay'a takıldı!331 izlenme
Taliban'dan kaçan Afganlar Türkiye'ye geliyor77 izlenme
Zincir marketlerin bu yaptığı pazarcı esnafını çileden çıkardı.28 izlenme
AKP'de Macaristan suskunluğunu eski MKYK üyesi bozdu: "Kıvırmaya gerek yok, vakit varken adım atmak şart"
'Andımız bölücülüktür' diyen yandaş yazar: Türkiye'yi Araplaştıracağız
Oğlu Kartalkaya'da ölen Danıştay Başkanı Turizm Bakanlığı'nı işaret etti: "Turizm Bakanlığı, Turizm Bakanlığı yetkilileri hakkında soruşturma izni vermedi"
Okullarda imam görevlendirilmesini protesto edenler gözaltına alındı