Salgın sonrası birçok kurum acil olmayan ihalelerini ertelerken Diyanet bahçe peyzajı ihalesi yaptı. Camilerdeki hoparlörlerden şarkı çalınmasıyla birlikte ‘'Sistem açıkları” da gündeme gelen ve 30 yıldır merkezi ezan sistemini yenilemeyen Diyanet, son üç ayda bahçe peyzajı yaptırdı, İftar ve sahur programları için canlı yayın hizmeti satın aldı, cep kitapları bastırdı ve tüm bu ihalelere, toplam 9 milyon 975 bin TL ödedi.
Diyanet, 22 Nisan'da imzaladığı sözleşme ile Merkez Hizmet Binası Kampüs Alanı ve Ahmet Hamdi Akseki Camii bahçesinin bakımı, bitki sulama ve peyzaj hizmeti aldı. Bedeli 203 bin TL oldu.

İzmir'de bazı camilerin ses sistemine girilmesi tartışma yaratmıştı.
Kitap setleri için 14 Nisan'da ihaleye çıkıldı. Basım bedeli 8 milyon 872 bin TL oldu. Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde gerçekleştirilen iftar ve sahur canlı yayın programı da satın alındı. 493 bin TL ödendi.
Özel hastane çetesi uyuşturucu etkisi olan ilaçları el altından satmış!43 izlenme
AB'nin yaptırımları Türkiye'de ekonomik krizi tetikleyebilir: "Erdoğan makroekonomiden anlamıyor"107 izlenme
Hilal Kaplan'dan 'duygulu' hilafet hikâyesi: Yaprak gibi titreyerek ağladı, 'Erdoğan halifemizdir' dedi282 izlenme
İBB'nin bir teklifi daha UKOME’deki iktidar temsilcilerinin oylarıyla reddedildi!44 izlenme
Enflasyon rakamları açıklandı, 'doğalgaz etkili' emekli ve memur maaş zammı netleşti!71 izlenme
Kadıköy 23 Nisan’a hazır!210 izlenme
BOTAŞ Açıkladı:" 3 İlin Doğalgaz Akışında Hasar Var"60 izlenme
Meyve sebze pazarına alışverişe çıkan Artvinli yurttaşlar: "Emekli maaşıyla ne alacaksın? Millet kan ağlıyor, baştakiler utansın"44 izlenme
Dere yatağına kurulan bungalov bölgesinde 6 kişi hayatını kaybetmişti, Kırklareli'deki sel felaketinin öncesi ve sonrası görüntüleri yürek burktu
Ukrayna'da öğrenim gören Türk genci bombalama anını görüntüledi! Dehşeti yaşayan genç, sığınağa koştu!
Ekrem İmamoğlu kazandı vatandaş kutlamaya çıktı!
Middle East Eye'den Erdoğan'ı üzecek seçim analizi