Home
13 Mayıs 2025 ( 20 izlenme )
Reklamlar

'6 yaşındaki çocuk evlenebilir' diyen gerici Boğaziçi Üniversitesi'nde konuşacak


"6 yaşında çocukla evlenilebilir" diyen Nurettin Yıldız Boğaziçi Üniversitesi'nde konferans verecek.



Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK), sosyal medya hesabından "İslami ilimler herkes için gerekli midir? Eğer gerekliyse ne ölçüde öğrenilmelidir?" başlıklı bir etkinlik duyurusu yaptı.

Etkinliğe konuk olarak ise, “Dayak yiyen kadın sabaha kadar şükretsin”, "6 yaşında çocukla evlenilebilir" gibi söylemlerle tanınan Nurettin Yıldız çağrıldı.

Yeni Proje (79)5

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Migros çalışanı depoların halini teşhir etti, ücretsiz izne çıkarıldı 'Halk ne yediğini bilmeli!' 51 yurttaşın yaşamını yitirdiği Furkan Apartmanı davasında 3 beraat 1 hapis! Aileler karara isyan etti 'Aleviler, AYM'ye gitmeye hazırlanıyor' Kaç Suriyeli ülkesine döndü? Bakan Yerlikaya rakamları verdi