Olay, önceki gün akşam saatlerinde Cami Mahallesi’nde meydana geldi. 7 yaşındaki F.E.K. ve 8 yaşındaki ağabeyi E.K., anneleri T.K.’den izin alarak sokakta oyun oynarken, evlerinin alt sokağında bulunan sokaktaki kedileri sevdi.
İddiaya göre, bu sırada apartmanın giriş katında oturan Mustafa S. çocuklara seslenerek, “Gelin size et vereyim, kedileri beslersiniz” diyerek kardeşleri evine çağırdı. Mustafa S. kız çocuğunu evine alırken, ağabeyini ise kedilere bakması için geri gönderdi. Mustafa S. kız çocuğunu çırılçıplak soyarak cep telefonuyla görüntülerini çekip, çocuğu elle taciz etti.
POLİS EKİPLERİ KURTARDI
“ÇOCUKLARI ET VEREYİM, KEDİLERİ BESLEYİN DİYE KANDIRIYOR”
Kızının kedileri sevdiğini belirten baba C.K., “Bizim kız kedileri çok sever, onlarla oynar ve besler. Her zamanki gibi bir arka sokakta kedilerin toplandığı bir alan var, bizim çocuklar da kedileri beslemeye ve sevmeye gitti. O arada tanımadığım bir şahıs tarafından çocuklar, ‘Gelin ben size et vereceğim, siz kedileri besleyin’ diye kandırılıyor.
Adam bunları evlerine götürmüş. Bu sırada kızımı içeri alıyor, ağabeyini de, ‘Sen git kedileri tut getir ben et hazırlayacağım’ diyerek gönderiyor. Sonra oğlum kapıya vuruyor, kapıyı açmıyor. O arada bizim hanım da telaşlanıyor. Kapı açılınca, ‘Siz ne yapıyorsunuz?’ dedikten sonra kızı dışarı çıkarttı, o arada da adamın üstü çıplaktı, benim eşim, komşularım hepsi bunu gördü.
Kızın fotoğraflarını çekmiş, mahrem yerlerine dokunarak taciz etmiş. Yani, Allah’tan yetiştik, Allah korusun eğer yetişmeseydik, kötü şeyler de olabilirdi. Kızımla konuştuk aynı şeyleri anlattı. Biz, görgü tanıklarıyla birlikte ifade verdik, polise şikayette bulunduk. Bu tür adamların temizlenmesi lazım. Bu tip adamlar topluma zararlı insanlar” dedi.
(DHA)
12 yıl sonra gelen karar! AYM 'Ahmet Atakan'ın yaşam hakkı ihlal edildi' dedi23 izlenme
Emine Erdoğan'dan şaşırtmayan konuşma 'Toplumda kadına yönelik şiddetin hızla arttığına dair bir algı var !'564 izlenme
Tamar Tanrıyar bilmecesi büyüyor! Yakalandı mı, teslim mi oldu? Sabah yazarı şüpheleri sıraladı26 izlenme
Erdoğan'ın bu skandal sözlerine tepki yağdı! 'Neymiş millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin'111 izlenme
Yüzlerce sivil İdlib'den kaçıyor! Türkiye'ye mi geliyorlar?158 izlenme
Züğürt Ağa filmi gerçek oldu! Kayseri’de 'merayı ihlal ettikleri' gerekçesiyle toplam 2 milyon TL’nin üzerinde para cezası kesilen köy satılığa çıktı!80 izlenme
Cumhur İttifakı bu ankete üzülecek!98 izlenme
Kütahya'da geçen sene tamamlanan yol bir yılda 3 kez çöktü! 12 evde hasar oluştu!362 izlenme
Benzin ve motorine zam gelmişti: Otogaza bu gece zam geliyor
Fatih Altaylı her şeyi anlattı: "AKP'de büyük kavga patlak verdi! Birbirlerine girdiler"
Seçimi kaybeden AKP’li Üsküdar Belediyesi’nde in cin top oynuyor: Çalışanlar sırra kadem bastı!
Yeni banknotlar geliyor? BİM Para Sayma makinasıyla haberi verdi