Şüphelinin verdiği bilgiler üzerine Beytüşşebap’ta bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Beytüşşebap İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevliyken terör örgütü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan ve daha sonra iade edilen polis memuru Selahattin D., Maliye Bakanlığı’nca Beytüşşebap Mal Müdürlüğü adına gönderilen 639 milyon lirayı, herhangi bir izin almadan yasalara aykırı olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü adına açılan başka bir hesaba aktardı.
Emniyette mutemet olarak görev yapan Selahattin D., parayı almak için Şırnak merkezdeki banka şubesine gitti. Banka memuru, bu miktardaki paranın 17 bin nüfuslu Beytüşşebap için ödenek olarak ayrılmasından şüphelendi. İşlem hemen durdurularak Beytüşşebap Emniyet Müdürü’ne haber verildi. Selahattin D., bu sırada kaçtı.
7 MİLYONLUK BİR VURGUN DAHA YAPMIŞ
Daha önce 7 milyon liralık vurgun yaptığı belirlenen polis memuru Selahattin D., Şırnak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Selahattin D.’nin verdiği ilk bilgilerle Beytüşşebap’ta bir kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.
Maliye ve İçişleri Bakanlığı müfettişleri ile uzmanlarından oluşan 4 kişilik denetim ekibi, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında inceleme ve araştırmalarını sürdürüyor. Ayrıca Beytüşşebap Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturmanın da devam ettiği belirtildi. DHA
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/639milyonliralikdolandiricilikyaparkenkacanpolisyakalandi2298067/
Hami Holding'in Türk vatandaşlığı reklamı sosyal medyada olay oldu!118 izlenme
Merdan Yanardağ'ın avukatı: "Casusluk suçlaması kara mizah!"7 izlenme
Sivas Katliamı'nın 23.Yıldönümü...447 izlenme
Selin vurduğu Giresun'da halk perişan! CHP Giresun milletvekilinden dikkat çeken çağrı!59 izlenme
AKP'li belediye: Son kozumuzu daha kullanmadık, akıllı ol corona!171 izlenme
Kiralarını ödeyemeyen yaşlı çift parkta yaşam mücadelesi veriyor31 izlenme
Kızılay’ın yardımseverlere verdiği altın madalya gümüş çıktı16 izlenme
AKP seçmeni hızla uyanmaya, gerçekleri görmeye ve AKP'den kopmaya başladı ! İşte çarpıcı bir örnek !480 izlenme