TBMM Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav sonuçları geçen ay açıklandı. Sınavın sonuçları dikkat çekti. Sınavda tam 98 puan alan Güllüşan İyidoğan isimli memur mülakatta elenirken, 62 puan alan MemurSen Büro Temsilcisi Özgür Yaydemir adlı memur ise terfi ettirildi. Yine 90'ın üzerinde puan alan birçok ismin daha mülakatta elendiği görüldü. Sınav, CİMER ve Kamu Denetçiliği Kurumu'na şikayet edildi. Meclis Genel Sekreterliği ise, 62 puan alan ismin mülakatta kazandığını doğruladı ancak “Sınavda herhangi bir sorun yoktur” demekle yetindi. Yine yazılıda 94'er puan alan Belgin Arslanoğlu, Erdoğan Kaymak, Mutlu Ergöz, Necdet Özdemir, Remziye Dallı, 92 puan alan Aysun Güven, Ayşegül Dönmez Güzel, Buket İmamoğlu, Elmas Akbay, Gökhan Ünal, Gürhan Tuna, Mehmet Yılmaz, Naziye Karacan, Sema Özalp, Yılmaz Ertürk de sözlüde elendiler. 90 puan alan birçok ismin de sözlüde elendiği görüldü.

Tülin Yanmaz Özgen
BAKSEN (Bağımsız Kamu Çalışanları Sendikası) Genel Başkanı Tülin Yanmaz Özgen de, Meclis'teki bu tartışmalı sınavda “torpil yapıldığı” iddiasıyla CİMER'e ve Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvurmuştu. Sınav öncesi idare ile defalarca görüştüklerini mülakatta kamera ile mülakatın kaydını talep ettiklerini dile getiren Yanmaz Özgen, “100'e yakın puan alanlar elenirken yazılıda 62 puan alan MemurSen Şube Başkanı'nın kazandırılması vicdanları kanatmıştır. Personelin birçoğu sınav sonuçlarında torpil olacağına inandığı için yazılı sınava bile girmedi, bu arkadaşların idareye ve yönetime güvensizliğinde ne kadar haklı olduğunu gösteriyor” dedi.
Nasuh Mahruki'den korkutan deprem uyarısı: İlk 72 saate dikkati çekti19 izlenme
Sayıştay'a göre İmamoğlu’nun süt yardımı 'usulsüz!'101 izlenme
Sedat Peker'den kendisine dava açan savcıya: 'Euro 7 lirayken 4 liradan satan Halk Bankası yöneticilerine takipsizlik verdin'40 izlenme
Berat Albayrak hakkında suç duyurusu!385 izlenme
AKP’li belediye vergi borcunu cami ve dini yapılarla ödedi!72 izlenme
"Oğlumu iki parça trenin altından aldım" diyen anneye, bir de soruşturma açtılar!8871 izlenme
Papara iddianamesi tamamlandı! 12 milyar liralık iddia11 izlenme
Karnını doyuramayan halka, Diyanet'ten dalga geçer gibi öneri: “Can boğazdan gelir, sofranız zengin, gönülleriniz engin olsun”28 izlenme