Anasayfa1
13 Haziran 2020 ( 131 izlenme )
Reklamlar

A Haber ve Sabah Gazetesi Libya'da görev yapan Türk askerlerini ifşa etti!


MİT şehidinin cenaze görüntülerinin yayınlanmasıyla odatv.com kapatılmış, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Manisa muhabiri Hülya Kılınç tutuklanmıştı. A Haber ve Sabah Gazetesi Libya'da görev yapan askerleri ifşa etti, sansürsüz yayınladı



MİT şehidinin cenaze görüntülerinin yayınlanmasıyla odatv.com kapatılmış, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Manisa muhabiri Hülya Kılınç tutuklanmıştı. A Haber ve Sabah Gazetesi Libya'da görev yapan askerleri ifşa etti, sansürsüz yayınladı.

Odatv'dekine benzer bir haber A Haber'de canlı yayınlanı. Sabah gazetesi de haberi sitesinden paylaştı. Libya’da görev yapan Türk askerlerinin fotoğraflarını “ilk kez” diyerek yayınlayan medya grubu üstüne üstlük bu haberi askerlerin yüzlerini de kapatmadan verdi.

Sabah gazetesi de haberi sosyal medyadan, “Türk Askeri Libya'da! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı unsurlar, Libya’da ilk kez görüntü verdi. Askerler, Hafter’e bağlı milislerin tuzakladığı el yapımı patlayıcı ve mayınların temizliğine başladı” ifadeleriyle paylaştı.

İşte o paylaşım:

Not: Askerlerin yüzü blurlanmıştır


http://www.krttv.com.tr/gundem/ahabervesabahgazetesilibyadagorevyapanturkaskerlerinih37679.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Emir'den BTK'ya sert sözler: "Altın oyulmuş, haberin yok" Orta Doğu'yu kana buladı, üstüne Disney World'de keyif çayı içti Kredi ve kart batağı büyüyor: Takipteki borçlar yüzde 135 arttı! AKP’li başkanın bıraktığı borç yüzünden CHP'li başkanın makam aracına haciz geldi!