Anadolu Ajansı (AA), Ferhan Şensoy'un yaşamını yitiren 62 yaşındaki sanatçı Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi.
Öztekin için Ses Tiyatrosu'nda bir tören düzenlendi.
Usta oyuncu Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy da Rasim Öztekin'in vefatı dolayısıyla tüm sevenlerine baş sağlığı dileğinde bulundu.
Derya Şensoy, sağlığı el vermediği için törene katılamayan Ferhan Şensoy'un, Öztekin için yazdığı mektubu okudu.
Şensoy, mektupta şu ifadeleri kullandı:
"Ortaoyuncular'ın amatör kolu Nöbetçi Tiyatro'dan yetişti Rasim. Kısa sürede Ortaoyuncular'a katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Ortaoyuncular'da çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından ötürü sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne. Kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede."
Anadolu Ajansı, Rasim Öztekin için düzenlenen törene ilişkin yaptığı haberinde Şensoy'un mektubunu sansürledi.
Mektuptaki "Neşeli bir meyhanede" kısmı haberde yer almadı.

https://www.birgun.net/haber/aadanferhansensoyunrasimoztekinicinyazdigimektubasansur337046
CHP'li başkan, AKP’li başkandan kalan borcu ödemek için makam aracını satışa çıkardı!137 izlenme
PKK yandaşları sevinç içinde27 izlenme
MASAK başkanı 'atanarak' görevden alındı!59 izlenme
Durmak Yok ‘Kayıp Kaçak’ Soygununa Devam!182 izlenme
Ekrem İmamoğlu’nun babası suskunluğunu bozdu55 izlenme
İBB sorunlu inşaata izin verdi ama tek şartla!161 izlenme
Boğaziçi akademisyenlerinden ortak açıklama: "Görevimizi yapmamız engelleniyor"51 izlenme
Balıkesir Müftüsü buyurdu! “Domuz eti neyse, piyango da odur”140 izlenme