Türkiye tarihinin en kritik Cumhurbaşkanlığı seçimi geride kaldı. İkinci turda sonuçlanan seçimlerde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi.
Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından yeni kabine açıklandı. Açıklanan yeni kabinede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na Alparslan Bayraktar getirildi.
Bakan yardımcılığından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Alparslan Bayraktar’ın aynı zamanda Türkiye’nin ABD Büyükelçisi Murat Mercan’ın damadı olduğu ortaya çıktı.
Bayraktar, 2018 yılında hayatını Türkiye’nin ABD Büyükelçisi Murat Mercan’ın kızı Saide Simin Mercan ile birleştirmiş, Bayraktar çiftinin nikah şahitliğini ise AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve o dönemki TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yapmıştı. Çiftin nikahı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna tarafından kıyılmıştı.
Cumhuriyet
“Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil” diyen Cübbeli Ahmet’in sandığından CHP çıktı21 izlenme
Hastaneden silindi polis kaydında çıktı! Gülistan Doku soruşturmasında karartılan bir delil daha32 izlenme
Arda Güler için Fenerbahçe'den şaşırtan açıklama34 izlenme
Tekel bayisindeki cinayetle ilgili aranan T.Ö. ve A.Ö. de yakalandı ve emniyete böyle getirildi308 izlenme
Baklavada fıstık problemi50 izlenme
Canan Kaftancıoğlu'na büyük terbiyesizlik! Eski Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Topçu ağzını bozdu!112 izlenme
Biri film, biri gerçek! Münir Özkul taa o zaman ifşa etmişti40 izlenme
Fiyatlar ‘Nerede o eski yılbaşları’ dedirtiyor: "Fakirdik sefil olduk, kuruyemiş bile alamıyoruz"34 izlenme