Home
02 Mart 2020 ( 162 izlenme )
Reklamlar

ABD’den kritik açıklama: Türkiye’ye hava desteği vermeyeceğiz


ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Türkiye'nin NATO aracılığıyla istediği hava desteğinin ABD tarafından sağlanmayacağını belirtti.




ABD Savunma Bakanı Mark Esper, İdlib konusunda Türkiye’nin beklediği hava desteğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Esper, “Suriye’nin İdlib vilayetinde Türkiye’ye hava desteği sağlamayacağız” dedi.

Esper ayrıca Avrupa’ya sınırların açılmasının Türkiye’nin alacağı bir karar olduğunu belirterek konu hakkında detaylı bir yorumda bulunmadı.

ESPER’DEN RUSYA UYARISI

Son telefon görüşmelerinde Türk mevkidaşı Hulusi Akar’a ne söylediği sorulduğunda Esper, ‘Rusların her zaman iyi ortaklar olmadığı’ mesajını verdiğini aktardı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Suriye’deki durumu görüştüğünü teyit eden Esper, olabilecek her şeye NATO’nun hazır olduğunu dile getirdi.

ABD’den kritik açıklama: Türkiye’ye hava desteği vermeyeceğiz

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/abddenkritikaciklamahavadestegivermeyecegiz5656732/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Düzce depreminde dikkat çeken detay 817 lira fatura geldi, itiraz üzerine 96 liraya düşürüldü Sağlık Bakanı Koca kritik tabloyu paylaştı: 21.352 yeni vaka tespit edildi, 25.616 kişi sağlığına kavuşurken, 243 kişi hayatını kaybetti! Ümit Özdağ'dan Gürsel Tekin'e 'Epözdemir' sorusu: "Masanın ucundaki avukatı casusluk ile suçlayıp avukatı masaya davet eden kişiyi kayyım olarak atıyorsanız ben size sorarım: Ne yapıyorsunuz?"