CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, ABD Adalet Bakanlığı'nın TRT’nin ABD’deki çalışmalarının siyasi faaliyet olduğunu, bu yüzden bakanlık nezdinde lobicilik kaydı yapmasını, faaliyetlerini 6 ayda bir raporla kendilerine sunmasını istediğini aktardı.
CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Twitter hesabından ABD Adalet Bakanlığı'nın TRT'yi lobicilik faaliyeti yapan kurumlar arasına aldığını duyurdu.
ABD Adalet Bakanlığı, TRT’nin ABD’deki çalışmalarının siyasi faaliyet olduğunu, bu yüzden bakanlık nezdinde lobicilik kaydı yapmasını, faaliyetlerini 6 ayda bir raporla kendilerine sunmasını istedi.
Özcan bu durumu, "TRT’nin propaganda makinesi olduğunu dünya gördü. Kurumun düşürüldüğü hale bakın" diye değerlendirdi.

Geçen yıl nokta atışı yapmıştı: 2025 asgari ücret tahmini geldi!126 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a köprü resti! "Altın yumurtlayan tavukları satıyorlar. Türkiye'yi ayağa kaldıracağım, o köprüleri sana sattırmayacağım!"30 izlenme
Prof. Daron Acemoğlu'ndan 'ekonomik kriz' yorumu: "Diktatörlükler hiçbir zaman kendi başlarına gitmiyorlar"63 izlenme
AKP Yapım gururla sunar: Pazarda etiketler üç yılda nasıl değişti?43 izlenme
Güldür Güldür’den iktidarı kızdıracak Katarlılara ev satışı skeci! Bir anda Bakırköylü oluverdi!85 izlenme
PKK'dan sonra AKP'li isim de Lozan'ı hedef aldı!44 izlenme
Devlet “Geri adım atmıyoruz” dedi, yüzde 110 zam isyan ettirdi!448 izlenme
Yabancı istatistikçi, Türkiye'deki koronavirüs oyununu ortaya çıkardı!133 izlenme