Corona virüsü salgınının merkez üssü haline gelen ve resmi verilere göre 1 milyondan fazla insanın Covid19’la mücadele ettiği ABD, Türkiye’nin uzattığı yardım elini alırken, 82 milyonu adeta sırtından hançerledi.
Ankara bu hafta içinde iki gün boyunca 2 uçakla tıbbi malzeme gönderdi. Uçaklarda maskeden, koruyucu tuluma kadar her şey vardı. Bu zamanda bu denli anlamlı yardıma ABD’li yetkililer kuru bir teşekkür ettiler ama yapacaklarını da yaptılar.

ABD'ye yardım taşıyan 2. uçak dün havalandı. Uçuştan önce Türk ve ABD'li yetkililer hatıra fotoğrafı çektirdi. İlk uçağa sığmayan yardım malzemeleri için ABD'ye ikinci bir uçuş yapılırken yardım kolilerinin üzerinde Mevlana'nın ‘Ümitsizliğin ardından nice ümitler var' sözü yer aldı
Suriye’de PKK/YPG'ye karşı her türlü desteği sağlayan ABD, corona virüsü salgını sırasında da bölücü terör örgütünü yalnız bırakmıyor. ABD ordusunun IrakSuriye Özel Operasyonlar Ortak Görev Gücü resmi Twitter hesabından, PKK/YPG'ye sağlık malzemeleri verildiğini duyurdu.
Malzemelerin PKK/YPG işgali altında bulunan Haseke iline bağlı Eş Şeddadi bölgesinde teslim edildiği belirtildi. Malzemelerin portatif lavabo ve sabunluklar, dezenfekte mendilleri, maskeler ve eldivenlerden oluştuğu aktarıldı. Ancak miktarları belirtilmedi.

ABD ordusunun resmi Twitter hesabından, YPG'li teröristlere sağlık malzemesi gönderildiği böyle açıklandı.
Malzemelerin, terör örgütü IŞİD üyelerinin tutulduğu hapishanelerde kullanılacağı aktarıldı. ABD, nisan ayı başında da PKK/YPG'ye 1 milyon 200 bin dolar değerinde malzeme sağladıklarını açıklamıştı. Terör örgütü ise gönderilen malzemelerin yetersiz ve sevkıyatın yavaş olduğunu savundu.
ABD’NİN BU YAPTIĞI KAÇINCI?
– Yıllarca PKK'lı teröristlere silah yardımı yaptılar.
– Pensilvanya'daki teröristbaşı Feto'yu vermediler.
– İran yüzünden Halkbank'ı ABD'de yargılıyorlar.
– Başkan Trump Türkiye'ye küstah mektup yolladı.
– Her alanda Türkiye'nin karşısında yer aldılar.
Karlov suikasti iddianamesinde AKP'li 3 bakanın adı geçiyor!178 izlenme
Sakarya'da bir esnaf, Umre'den getirdiği zemzem suyunu mayalanması için Sapanca gölüne döktü !407 izlenme
Amaç halkı daha da yoksullaştırarak teslim almak!31 izlenme
Barolardan Feyzioğlu hamlesi!111 izlenme
‘Halk’ın parasıyla kuzene kıyak37 izlenme
Sakarya’daki patlamayla ilgili dikkat çeken açıklama: Patlayıcılar için hâlâ 33 yıllık yönetmelik kullanılıyor!63 izlenme
İstanbul'da skandal görüntüler ! Taksiciler Arapları alıyorlar, Türk yolcuları taksiye almıyorlar !172 izlenme
Gazipaşa’dan Anamur’a, Eymir’den Safranbolu’ya orman yangınları! Türkiye alev alev33 izlenme
Dilan ve Engin Polat çiftinin el konulan şirketlerinin kaderi belli oldu
Kaan Sekban Diyanet’in fetvasıyla dalga geçti!
Yapımı yılan hikâyesine döndü: 9 yılda maliyeti katlanan hastane bütçeyi kangren etti
AKP'nin emeklilerden sakladığı video: İki emekli maaşı bir kirayı karşılamıyor