İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen Salı günü yaptığı grup toplantısında sözlerini İttihat ve Terakki örgütünün sloganıyla bitirmesine 2. Abdülhamit'in torununda tepki geldi.
KRT'de yer alan habere göre, 2.Abdülhamid’in 4.kuşak torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Twitter hesabından "Meral Akşener hanımefendi, dedem Sultan Abdülhamid Han'ın ayağından çıkar kir, hepinizden temizdir" dedi.

AKŞENER NE DEDİ?
Gezi Parkı davasında verilen mahkumiyet kararlarına tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup konuşmasında, sözlerini 1908’de Osmanlı padişahı Abdülhamid’e karşı isyan edenlerin öne çıkan sloganıyla bitirmişti: “Değerli dava arkadaşlarım; Türk modernleşmesinin önünde, her zaman engeller olacak. Her devirde, mutlaka yeni Derviş Vahdetiler çıkacak. Her devirde, bizi bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahlarımız olacak. Varsın olsun. Çünkü her devirde, bu vatanın; Bekçiliğini yapacak gençleri de olacak. Vahdetilerin karşısına dikilecek, Mustafa Kemalleri de olacak. Topçu Kışlası hayallerine kapılanların karşısında, dimdik duran çapulcuları da olacak. İşte o nedenle buradan, bir kez daha ilan ediyorum: Parola vatan, işareti namus! Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm! Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret!”
Bilim Kurulu Üyesi Öztürk: Yasaklar genişleyebilir!85 izlenme
Hatay'da Türk bayrağı ve Atatürk'ün resmine alçak saldırı!36 izlenme
İran Kudüs bölgesini vurdu: 10 kişi öldü15 izlenme
İYİ Parti'de 6 istifa: 'Tabela partisi oluruz...'36 izlenme
AKP yönetiminde çalıştırmama planı "Bu sonumuzu getirir"139 izlenme
Avukatını işaret etmişti, Sedat Peker'in "Savcı Alim Yaşar, bana devletten talimat iletti, 'Kılıçdaroğlu'na sert çıkışlar yapma' dedi" iddiası doğrulandı!123 izlenme
Türkiye küçük filozof Atakan'ı konuşuyor !310 izlenme
Murat Muratoğlu, Fatih Karahan'ın 'yastık altı' sözlerine hak verdi: "İmzamı atarım. Fatih Altaylı'ya bunu yapanlar, iki gün sonra benim de malıma el koyarlar"13 izlenme
Alman bakandan corona suçlaması: Covid-19’un yarısı Türkiye’den geldi
Muhafazakâr fenomen TikTok'ta parayı kırıyor: Fatma Soydaş 42 dakikada rekor para kazandı
MHP il başkanından da Özkiraz'a tehdit! "Kurban ederiz seni"
Ankara'da Halk ekmeğe zam yok, ramazan pidesi 1 lira