İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen Salı günü yaptığı grup toplantısında sözlerini İttihat ve Terakki örgütünün sloganıyla bitirmesine 2. Abdülhamit'in torununda tepki geldi.
KRT'de yer alan habere göre, 2.Abdülhamid’in 4.kuşak torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Twitter hesabından "Meral Akşener hanımefendi, dedem Sultan Abdülhamid Han'ın ayağından çıkar kir, hepinizden temizdir" dedi.

AKŞENER NE DEDİ?
Gezi Parkı davasında verilen mahkumiyet kararlarına tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup konuşmasında, sözlerini 1908’de Osmanlı padişahı Abdülhamid’e karşı isyan edenlerin öne çıkan sloganıyla bitirmişti: “Değerli dava arkadaşlarım; Türk modernleşmesinin önünde, her zaman engeller olacak. Her devirde, mutlaka yeni Derviş Vahdetiler çıkacak. Her devirde, bizi bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahlarımız olacak. Varsın olsun. Çünkü her devirde, bu vatanın; Bekçiliğini yapacak gençleri de olacak. Vahdetilerin karşısına dikilecek, Mustafa Kemalleri de olacak. Topçu Kışlası hayallerine kapılanların karşısında, dimdik duran çapulcuları da olacak. İşte o nedenle buradan, bir kez daha ilan ediyorum: Parola vatan, işareti namus! Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm! Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret!”
Hatay’da Suriyeli seçmen sayısı yüzde 85 arttı!40 izlenme
Hanefi Avcı'dan Ayhan Bora Kaplan yorumu: "Tam manasıyla bir mafyanın karşı operasyonu"41 izlenme
İzmitli işadamı Mehmet Avcı, Emine Erdoğan hakkında 'Yeryüzünde halife olmanın sorumluluğundan mesuluz' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu !1495 izlenme
Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Yalçındağ uyardı: "Et krizi yaşayabiliriz"56 izlenme
TAİ aldı , DAMAT kaptı222 izlenme
Sattıkları şeker fabrikalarından yeterince para gelmeyince bakın ne yaptılar!145 izlenme
İddia... Erdoğan’ın telefonuna çıkmıyorlar!85 izlenme
İşkencedere’de gece yarısı çadır operasyonu!48 izlenme