AKP’lilerin kendisine yazısı nedeniyle açtığı davayı hatırlatan Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından “Bana, bize fahişe dedi diye 81 ilde dava açanlar, niye susuyorsunuz. Dilinizi mi yuttunuz” diye sordu.
Dilipak, “AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP'lilerden ve onların papatyalarından ne haber. Bu fahişe ve türevlerine karşı peki AK Partili ve KADEMli hanımlar ne zaman ses verecek” ifadelerini kullandı.
Abdurrahman Dilipak, yeni kasetlerin yayınlanacağını iddia ederek şunları yazdı:
“Bakın bunun arkası gelecek. VIP ve CIP listeler yolda, siyasetçi, bürokrat, iş adamı, STK'lı, akademisyen, gazeteci, sanatçı, liste kabarık. Adnanilerin, FETÖ'cülerin, Sauna çetesinin ve daha nicelerinin ellerindeki kasetler patladı patlayacak gibi sanki.
İş dünyasının büyüğü ortancası, yeşili, moru, kırmızı, sarısı, karası, beyazı, her renk ve her rengin her tonundan birileri var diyorlar.
Sahi gücünüz onlara değil bana mı yetiyor! Buyurun devam edin, durmak yok, yola devam. Yoksa birileri Mc Kinsey,5G,CoVID,LGBT vd bin intikamı mı bu.”

NE OLMUŞTU?
Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit’te, İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı "AKP'nin papatyaları" başlıklı yazısında “AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum ‘Yeşil Sermaye’ de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim ‘Yeşil sermaye’ davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!" demişti.
Erdoğan, komşusu bile olmayan ülkeyle anlaşma imzaladı21 izlenme
'Para yok' denilen THY'den, 15 kişiye piyango gibi servet125 izlenme
Şara'dan 'Olaylar atlatıldı' iddiası: "Barışı koruyalım"25 izlenme
İflas fırtınası15 izlenme
Eski ortaklar birbirine girdi: Pazarlığın detayları ortaya çıktı29 izlenme
İBB’den 29 Ekim sürprizi! Kota yok, 24 saat sınırsız internet!134 izlenme
5 kıtanın fakirini Türkiye doyurdu21 izlenme
AKP’li vekil ile eski AKP’li vekilin oğlu birbirine girdi! "Hırsızın kralısın"111 izlenme