Hükümete yakın Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, İslamcılara yönelik “helal gıda”, “helal otel” gibi ticari girişimlerden sonra "helal disco"nun da açılacağını duyurdu.
“Helal disko”nun Ankara'da açılacağını söyleyen Dilipak, "Eğlenmek bizim de hakkımız” deyip "Diskotek deyince mütedeyyin hanımlar için ayrı yer, aile için karma, erkekler için ayrı olmalı. Fonda enstrümantal 'telaal bedrü” ifadesini kullandı.
Dilipak'ın "Tereddi ya da" başlığıyla yayımlanan yazısında şunlara yer verdi;
“...Sıra ‘Helal Disko’ya geldi. Ankara’da açılıyor. ‘Eğlenmek bizim de hakkımız’! değil mi! Tabii ki helal. Helal şarap, helal şampanya, helal bira, helal likör! Düğün salonu gibi, ‘kına gecesi salonu’ değil, doğum günü partilerinin verildiği, eğlence partilerinin yapıldığı bir disko’dan söz ediyorlar. Artık Kâbe’nin hemen karşısındaki AVM’de bile satılıyor bunlar. Yan taraftaki kuleye çıkıp, Kâbe’ye tepeden bakarak şampanyanızı yudumlayabilirsiniz. Ee artık bizim ‘Disk Jokey’lerimiz de olur!
Ne var bunda. Kına gecesi yapmıyorlar mı? Onun VIP versiyonu. Daha profesyonelcesi. Hem zaten yöneticisi Kur’an Kursu mezunu, hafize. Tabii ki mahremiyet kurallarına uygun. Erkek giremez. Cep telefonu yasak. ‘Disko, dans müziğinin bir tarzıdır. Funk, soul, pop ve salsa ögeleri içerir’miş.
Cafeler kesmiyor artık gençlerimizi, Diskotek lazım bize, biraz oynamamız gerek. Dansing lazım. Rock’n Roll eşliğinde zikir çeken dervişlerimiz var artık. Bunlar hayatın gerçekleri. Biraz horon teper, zeybek oynar. ‘Yerli ve Milli’ Kafkas halk oyunları var, halay çekeriz. Gençlik bunu istiyor. Biraz da biz kam alalım dünyadan!
Diskotek deyince mütedeyyin hanımlar için ayrı yer, aile için karma, erkekler için ayrı olmalı. Fonda enstrümantal ‘telaal bedrü’.
Zaten artık memlekette herkes için her türlü fetva var. Hormonlu, geni ile oynanmış fetvalar herkese her konuda çözüm imkanı sunuyor...”
https://www.siyasetcafe.com/abdurrahmandilipakilanettihelaldiskoaciliyor47926h.htm
SGK bütçeyi yutmaya başladı, suçlu bulundu: Hastalar!132 izlenme
Birleşik Kamu-İş: "Açlık sınırı Şubat'ta 10 bin TL’yi aştı"45 izlenme
BDDK kararı, leasing ve faktöring sektörüne nasıl yansıyacak57 izlenme
Emekli bayram ikramiyesine bu yıl zam yapılmayacak!34 izlenme
Erdoğan'ın 'camiler yakıldı' iddiası soruldu: Hangi camiler?58 izlenme
AKP'de seçmen telaşı başladı! Erdoğan, bakanlara bu talimatı verdi19 izlenme
Emekliyi çileden çıkartacak hesap! "Emekli ikramiyesi enflasyona göre artsa 10 bin lirayı aşardı"46 izlenme
Üretime ara veren fabrikaya vatandaş isyan etti!359 izlenme
Cübbeli zamları nasıl savunacağını şaşırdı: "İçki, kumar, zina pahalı. Fahişelere de zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum fiyatlarından haberim yok"
İktidara yakınlığıyla bilinen anket şirketinin son araştırmasında CHP, yine AKP'ye fark attı
Vatandaşın gündemi işsizlik ve hayat pahalılığı
Diyanet yine “vatan” dedi, “Büyük Taarruz” dedi, “kahraman” dedi Atatürk diyemedi!