İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında bu sabah gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yazdığı mektupla Adıyaman halkına seslendi.
Tutdere, “Herkes rahat olsun. Adıyamanlı hemşehrilerimin başını eğecek hiçbir işimiz ve uygulamamız olmadı” dedi.
Tutdere’nin mektubu şöyle:
“Tüm siyasi yaşamım boyunca her zaman haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadele ettim.
Her zaman bir avukat olarak hem de bir siyasetçi olarak adaletten, vicdandan asla uzaklaşmadım. Her davranışımı ve işimi önce vicdana, sonra da hukuka uygun bir şekilde yaptım.
Tüm hemşehrilerime açık çağrı yapıyorum. Birlikte şehrimizin yaralarını saracağız. Herkes rahat olsun. Adıyamanlı hemşehrilerimin başını eğecek hiçbir işimiz ve uygulamamız olmadı.
Adalet yerini bulacak. En kısa zamanda işimizin başında olacağız. Herkese selamlarımı iletiyorum. Moralinizi sakın bozmayın.
Tüm çalışma arkadaşlarıma açık çağrımdır; vatandaşlarımızı mağdur etmeden işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz”
Tele1
Sedat Peker üniversiteden mezun oldu: Okuduğu bölüm dikkat çekti30 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 14.494 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.270.101'e, can kaybı 21.879’a yükseldi!89 izlenme
Bahçeli Ali Koç ile görüşürken kime ne mesaj verdi? 17 - 25 Aralık takvimi detayı26 izlenme
Devlet 300 bin öğrenciyi icraya verdi!90 izlenme
Muharrem İnce'den büyük itiraf! Kaset maset yalanmış, İnce kendi ağzıyla söyledi40 izlenme
128 milyar doları eriten protokol! Arka kapıdan döviz satışı!93 izlenme
AKP Genel Başkan Yardımcısı’ndan partisini kızdıracak hayat pahalılığı ve emekli maaşları sözleri! “Vatandaş sert de söyleyebilir, yumuşak da. Dediği doğru mu? Doğru”21 izlenme
Rakı, viski, votka... Alkole fahiş zam geliyor!17 izlenme
Muhalefetin halkın yararına verdiği 77 ayrı önerge, AKP ve MHP tarafından reddedildi
AKP'li komisyon başkanı mikrofonu açık unuttu: "Yine adam toplayamadık..."
Turhan Çömez ortaya çıkardı: "Bakan Nebati kendi ağzıyla itiraf etti. Kaşla göz arasında IMF'den para alınmış!"
Sonunda bu da oldu! Türkiye faizde dünya dördüncüsü!