Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
*PençeKaplan Operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
*Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir.
*Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.
ŞEHİDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Piyade Uzman Onb. Ertuğrul Köse’nin Osmaniye Merkez Mevlâna Mahallesinde ikamet eden ailesine şehit haberini Garnizon K. Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar ve Vali Yardımcısı Adem Yılmaz verdi.

FOTO: İHA
Şehidin naaşı yarın öğle namazını müteakip Osmaniye Merkez Asri Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazı ve yapılacak tören sonrası Osmaniye Merkez Şehitliğine defnedilecek. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sondakikaacihaberibakanlikduyurdu1sehit25887133/
Rekabet Kurumu, Erdoğan'ı soğan raporu ile yalanladı!205 izlenme
Türkiye’nin risk primi 19 yılın zirvesinde! Dış borç faizlerinde büyük artış geliyor49 izlenme
Yangın sonrası Çeşme Alaçatı'dan drone ile kaydedilen görüntüler ortaya çıktı23 izlenme
CHP’li belediyeler 700 milyon TL tasarruf etti!104 izlenme
‘MİT’e alacağız’ yalanıyla istismarda yeni perde35 izlenme
Süleyman Soylu sel bölgesinde vatandaşı azarladı! “Çekmeyin şunu ya. Ne kadar çekmeyi seviyorsunuz”40 izlenme
Naci Ağbal'ın görevden alınmasına bomba değerlendirme! "Sorun Erdoğan'ın kendisidir"45 izlenme
İBB’de milyarlarca zarar tespit edildi! Bakanlık 6 aydır suskun!66 izlenme
AKP trolü de İmamoğlu'nun duruşmadaki ses kaydını paylaştı! Bakalım ne olacak...
“Sansür Yasası'nın” ilk iki maddesi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
AKP'de ANAP sendromu! 1989 korkusu yaşıyorlar!
AKP’li aday son kozunu oynadı: 2 bin lira için birbirlerini ezdiler, akın ettikleri çadırda isim listesi tuttular!