Olay dün Körfez Mahallesi Liman Caddesi üzerinde bulunan bir kafede yaşandı. İsmi öğrenilemeyen bir kadın, arkadaşıyla beraber kafeye gitti. Sipariş verdikten kısa bir süre sonra, kadınların yanına gelen bir personel kendilerine şort giymelerinin uygun olmadığını belirterek, ‘Burada açık kıyafetler giyilmediğini, ailelerin bundan rahatsız olduğunu’ söyleyip genç kızların dışarı çıkmalarını istedi.
Kadın, kafe önünde ‘Burada açık giyinmek yasak’ yazılı tabelanın fotoğrafını “Şort giydiğim için kafeden kovuldum. Merhaba, bugün arkadaşlarımla kafede otururken kafenin çalışanı ‘kapalı’ arkadaşımı yanına çağırıp burada açık giyinilmediğini ve ailelerin bundan rahatsız olduğunu söyledi. Arkadaşıma para teklif edip kafeden gitmemizi istedi” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Olay kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılırken, kafeye tepkiler yağdı.
İŞLETME SAHİPLERİ AÇIKLAMA YAPTI
Olayın ardından gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan işletme sahipleri, olayın kendilerinden habersiz bir şekilde yaşandığını öne sürdü. Yaşanan olaydan dolayı özür dileyen kafe sahipleri açıklamasında, “Kafemizde yaşadığımız olayla ilgili saygısızlığı yapan personel işten çıkarılmıştır. Kafe yönetiminin bu olaydan haberi yoktur. Olayı kamera kayıtlarından izler izlemez kafe yönetimi saygısızlığı yapan personelin işine son vermiştir. Özür dileriz” ifadelerine yer verdi.
KRT
ABD'nin bombardıman uçakları, İncirlik'e geldi!40 izlenme
Yoksulluk, okulu bıraktırdı35 izlenme
AKP'li Belediye 55 bin liralık şekerlik aldı! Olay Meclis'e taşındı!76 izlenme
BOTAŞ doğalgaz alabilmek için Almanya’dan kredi aldı! Hani Almanya bizi kıskanıyordu?44 izlenme
Hazine 16,3 milyar TL borçlandı37 izlenme
17 Ağustos depreminin 21'nci yılında Kocaeli hakkında korkutan uyarı!79 izlenme
17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'ye reklam veren Melih Gökçek’le ilgili belgeler savcılığa verildi!75 izlenme
İmamoğlu'nun başlattığı 'çiftçiye ücretsiz tohum desteği' dağıtım töreninde konuşan çiftçi: "İBB bize yem veriyor, tohum veriyor, gübre veriyor, mazot veriyor, bunun için ne desek az"32 izlenme
Yer Adana: Sahillerden sonra artık parklar da sığınmacılarla doldu
İstanbul Beylikdüzü’nde iki metrobüsün çarpıştığı kaza anındaki araç içi kamera görüntüleri!
AKP'li Belediye Başkanı tek başına köprü açılışı yaptı
Kriz onlara hiç uğramamış! AKP’li belediye diyar diyar gezdirdi 601 milyon TL harcadı