Auto-Created-3
13 Şubat 2024 ( 42 izlenme )
Reklamlar

Adana merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyon! Bayğaralar suç örgütü çökertildi

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen "Kafes" operasyonu, Bayğaralar organize suç örgütünün çökertilmesine yol açtı. Operasyon sonucunda 55 şüpheli şahıs yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyon hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığımız koordinesinde, Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından BAYĞARALAR SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK 6 ilimizde eş zamanlı operasyonda düzenlendi. 

Adana ili genelinde 7 ayrı cinayet olayını gerçekleştirdiği, anlaşmazlık yaşadığı 13 şahsı silahla yaraladığı, alacak verecek konularında sözde mahkeme kurduğu ve maddi menfaat sağladığı, korkutma ve haraç alma amaçlı çok sayıda işyerini kurşunladığı, iş insanlarına ve bunlara ait iş yerlerine zorla el koyduğu, uyuşturucu madde ticareti yaptığı, dolandırıcılık yaptığı tespit edilen ve liderliğini Ramazan Bayğara isimli şahsın yaptığı BAYĞARALAR organize suç örgütüne yönelik, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Osmaniye ve Mardin'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 55 şüpheli şahıs yakalandı."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk’e hakaret eden Üçler Döner’in sahibi fenomene gözaltı CHP'den flaş iddia! Ülkenin ekonomisi 1 Nisan'dan sonra IMF'ye emanet edilecek Öcalan’a ev hapsi tartışmaları: Anketler ne diyor? Vergi, harç ve cezalara tarihi zam geliyor!