Suç örgütü lideri Sedat Peker, 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabından Saray'daki danışmanlara uzanan rüşvet ağı iddiasında bulunmasının ardından bugün de iddialarına devam etti. Sedat Peker'in iddialarında yer alan AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun geçmişte söyledikleri ise sosyal medyada gündem oldu.
Sedat Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenoğlu'nun şirketindeki yolsuzluklara ilişkin bütün suçların Ünsal Ban’ın üzerine bırakılacağını öne sürdü. Sedat Peker ayrıca, Ali Fuat Tașkesenlioğlu'nun rüşvet karşılığı aldığı 100’e yakın mal varlığı olduğunu, 180 milyon dolarını villası ve iki dairesinde sakladığını iddia etti.
Taşkesenlioğlu'nun Ünsal Ban'a "Siz ikiniz para kazanacaksınız diye beni yakacaksınız" sözlerinin yer aldığı videounun yayınlanmasının ardından ise Taşkesenlioğlu'nun eski videoları da gündeme geldi.
Taşkesenlioğlu bir yayında kendisini "Hayatının mihengine 6.666 ayeti kerimeyi almaya gayret eden biriyim." diyerek tarif ediyor. Bu sözler sosyal medyanın gündemine düştü.
Gerçek Gündem
CHP’li başkan isyan etti: Kalorifer yok, ateşçi ve tesisatçısı var!452 izlenme
Kobani davasında karar açıklandı: Kim ne ceza aldı?46 izlenme
Trump rahat etsin diye 11 milyarı feda ettik18 izlenme
Yoksulluk sınırı ilk kez 20 bin TL'yi aştı!53 izlenme
Belediye çalışanları Binali Yıldırım için böyle oy istiyor!149 izlenme
Altındağ'daki mülteci gettoları yıkılıyor, Suriyeliler gönderiliyor72 izlenme
İdlib’den acı haber: 1 şehit300 izlenme
Türkiye ayağa kalktı ama Meclis’i dinleyen olmadı!45 izlenme
Radikal dinci gruplar, sözde darbenin neresinde rol aldı ?
Tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği rezil nokta! Kanun teklifi TBMM'den önce Emine Erdoğan'a sunulmuş!
Emekli Tuğamiral Türker Ertürk'ten Suriye ve İdlib yorumu "Mehmetçik bu koşullarda ölüme gönderiliyor."
Turistlere verilen sağlık hizmetlerinin karşılığı alınamadı, kamu zararı 70 milyon lirayı aştı!