Home
12 Mayıs 2018 ( 154 izlenme )
Reklamlar

Afyon Şeker Fabrikası'nın satışı onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) tarafından Türkşeker'e ait Afyon Şeker Fabrikası'nın, özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ'ye satışı onaylandı.

Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Afyon Şeker Fabrikası'nın satışına onay verildi.

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Afyon Şeker Fabrikası'nın Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ'ye 725 milyon liraya satılmasına karar verildi.

http://www.abcgazetesi.com/afyonsekerfabrikasininsatisionaylandi86527h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir ülke bunu tartışıyor... Türkiye'den dönenler pozitif çıkıyor! CHP'li Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasında bir hukuksuzluk daha ortaya çıktı! Mahkeme TÜGVA davasında İBB'yi haklı buldu: "İşgale son verilmesi için gereken başvuruyu yaptık" Edirneli esnaf: "Geçen haftaya kadar büyük boy 15’li yumurtayı 55 liraya satarken şu an orta boy 15’li yumurtayı 55 liraya alamaz duruma geldim"