Facebook ve Twitter, ABD'deki Kongre işgali sonrası Donald Trump'ın hesaplarını gerginliği tırmandırdığı gerekçesiyle kilitledi.
Twitter, Trump'ın "Uzun süredir kötü ve adaletsiz muamele gören vatanseverlerin elinden açık farkla kazanılan bir seçim zaferi, kabaca ve alçakça alınınca işte böyle şeyler ve olaylar olur. Muhabbet ve barışla eve gidin. Bugünü daima hatırlayın" şeklindeki tweetini sildi.
Seçimi kaybeden Trump, daha önce de kaybetse bile iktidarı bırakmayacağına ilişkin sinyalleri vermişti.
Sosyal medya devlerinin bu hamlesi hakkında paylaşımda bulunan Kaplan, "Twitter, Trump’ın son tivitini “yalan” diye işaretlemekle kalmadı; RTFav’a da kapattı. Amerikan Başkanı’na yaptıklarını günü gelince ülkemizde de uygulayacaklarını bilelim" ifadelerini kullandı.

Kaplan'ın bu sözleri 'itiraf' olarak yorumlanırken, sosyal medya kullanıcıları "Ülkemizde seçimi kaybettiğinde gitmemek için direnecek birileri mi var? Ne diyorsunuz? Söylediğinizi kulağınız duyuyor mu?" şeklinde yorumlarda bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/hilalkaplantrumpayaptiklariniulkemizdedeuygulayacaklar1804278
Teğmenler soruşturmasında yeni gelişme: Dosyaya erişemeyen avukatlar Yüksek Disiplin Kurulu'na başvurdu22 izlenme
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 75 can kaybı, 3629 vaka!120 izlenme
Barış Atay'a saldıranlar tutuklandı52 izlenme
Özgür Özel net konuştu: 'Adayım, hazırım'33 izlenme
Maaşını alamayan şehir hastanesi çalışanları greve başladı: 'Yoğun bakımdaki hastaların başında görevli yok'29 izlenme
Eşinin fotoğrafını paylaştığını sandığı kişiyi tek yumrukla hastanelik etti! Mağdur yaşam mücadelesi veriyor gerçek ise bambaşka çıktı36 izlenme
Çanakkale Gelibolu’daki orman yangını kontrol altına alındı: Yanan alanlar dronla görüntülendi37 izlenme
Pençe-Kilit Operasyonu'nda bir asker daha şehit düştü44 izlenme
Karabük Üniversitesi'nde HİV skandalı var mı? İddialar gerçek mi? Son günlerde yaşananlardan mağdur olan evli çift anlattı
Ermenistan işgalinden kurtarılan 4 Türk köyünün yönetimi Azerbaycan'a devredildi, köylerde Azerbaycan bayrağı göndere çekildi
Merkez Bankası operasyonunu dünya böyle gördü: Kaygılar daha da artacak
THY’den AKP’li gurbetçilere kıyak: Türkiye’ye indirimli gelecekler!