FETÖ'nün medya yapılanması davasında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra yattığı süre göz önünde tutularak cezaevinden tahliye edilen Taraf Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tahliye kararının kaldırılmasına ilişkin itirazını değerlendiren İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi itirazı kabul etti. Mahkeme Ahmet Altan'ın tahliye edilmesine yönelik kararı kaldırdı. Ahmet Altan hakkında yakalama kararı verildi.

Ahmet Altan, İstanbul’daki evinde polisler tarafından gözaltına alındı. DHA
“SAVCININ TAHLİYEYE İTİRAZ HAKKI OLMAZ”
Altan’ın avukatı Figen Çalıkuşu, “26’nın hükmünü 27 elleyemez. Bir başka mahkeme dokunamaz. Savcının hükümle verilen tahliyeye itiraz hakkı olmaz. Yaşananlar hukuka aykırı bir karar” değerlendirmesinde bulundu. Karara karşı daha önce kendisinin de temyizde bulunduğunu ifade eden avukat Çalıkuşu, müvekkilinin İstanbul’daki evinde olduğunu belirtti.
GÖZALTINA ALINDI
Polis, hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından Ahmet Altan’ı almak için Göztepe’deki evine gitti. Evinde çocukları Sanem Altan, Kerem Altan ve Hasan Cemal’le vedalaşan Ahmet Altan’ın, Vatan Caddesi’ndeki emniyet binasına götürülmek üzere gözaltına alındığı öğrenildi.
Altan’ın işlemlerinin ardından yeniden cezaevine girmesi bekleniyor.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sondakikaahmetaltanhakkindayakalamakararicikti5446905/
‘Millet kıraathanesi’ yapılacaktı! Bakın ne hale geldi!87 izlenme
Cezaevi nüfusunda yeni rekor13 izlenme
Yeniçağ yazarı ‘Demirağ’ saldırısında 2 gözaltı!61 izlenme
Nöroferritinopati: Vücutlarına hapsolmuş kız kardeşler için tedavi umudu23 izlenme
Atatürk Anıtı’na saldıranlar tutuklandı! Samsun’da çirkin saldırıya tepkiler çığ gibi: İlelebet…31 izlenme
BDDK kararlarından sonra Dolar kurunda yükseliş sürüyor!28 izlenme
Erdoğan’ın enflasyonla sınavı: Karşı çıkanlara 'boşuna uğraşmayın' demişti, tam tersi oldu!30 izlenme
Sabah yazarı Mehmet Barlas hayatını kaybetti27 izlenme
Suriyeli sığınmacı, İstanbul'da Türk esnafın dükkânına saldırdı!
Başkentin dev projesi Almanlar’a devredildi
Erdoğan ‘200 liracık’ demişti: AKP’li vekiller, Çanakkale Köprüsü yerine feribotu kullandı!
Dilan Polat yılbaşını ailesiyle mi geçirdi? Ceza ve Tevkifevleri’nden açıklama