Kadıköy’de bıçaklanarak öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi davasında vicdanları yaralayan bir gelişme yaşandı. 15 yaşındaki Ahmet’i bıçaklayan B.B..’nin kullandığı bıçağın yasak niteliği taşıyan bıçaklardan olmadığı belirlendi.

İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nde inceleme yapıldı. Hazırlanan raporda, bıçağın 10.3 santimetre uzunluğunda, tek ağızlı, sivri uçlu, oluksuz, sırtı küt, yeşil plastik kabzalı olduğu ifade edildi.

Bıçağın nitelik olarak 'Ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanun' da belirtilen yasak niteliği taşıyan bıçaklardan olmadığı vurgulandı.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, suçun yasal unsurları oluşmadığını belirterek B.B. hakkında 'Bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satın alma, taşıma veya bulundurma' suçundan takipsizlik kararı verdi.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
Cezaevi yıkıldı bir buçuk milyon liralık hurdalar kayıp!187 izlenme
Çarpıcı iddia: F-35’in yazılım sırları Çin’in eline geçti!112 izlenme
Akşener'den Erdoğan'a: Elinden geleni ardına koymazsan namertsin108 izlenme
Barolar Birliği de doğruladı: "Sahte avukatların ne kaydı var ne de stajı"13 izlenme
Otomobil belediye otobüsüne çarptı: Aynı aileden 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı30 izlenme
Putin şartını açıkladı: "Gıda krizi çözülebilir, ancak..."61 izlenme
Yandaş gazeteci duyurdu: "Kemal Kılıçdaroğlu aradı, CHP lideri Özgür Özel açmadı"11 izlenme
Bakan Soylu'dan Bayraktar İHA'larına yönelik iddialarına yanıt34 izlenme