Halkların Demokratik Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 59 milyar dolar paranın bir gemiyle İngiltere'nin başkenti Londra'ya kaçırılmaya çalışıldığını ve bir uçakla milyarlarca doların yurt dışına kaçırıldığını ileri sürdü.
Ahmet Şık'ın paylaşımında, "Hakikate kendilerinden daha fazla saygı duyanlar kaldığı yerden yola devam eder. Uçağa doldurulup kaçırılan milyar dolarlara hangi mahdumun eşlik ettiğini de, Londra’ya kaçırılmaya çalışılan 59 milyar doları götüremeden geri dönmek zorunda kalan geminin hikayesini de yazar elbet" ifadelerine yer verdi.
AKŞENER'İN DANIŞMANI DA YAZMIŞTI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde de, geçen yılın eylül ayında Yeniçağ gazetesindeki köşesinde, iktidara yakın bir iş adamının 20 milyar doları uçakla yurt dışına kaçırmaya çalıştığını yazmıştı. Murat İde yazısında isim vermeden, gazeteci Çiğdem Toker'e açtığı davalarla gündeme gelen Bayburt Grubu'nu işaret etmişti.

Erdoğan'ı kimse umursamadı! Vatandaş dövize akın etti!105 izlenme
Yusuf Tekin hakkında suç duyurusu31 izlenme
Sağlık sisteminde skandal tespitler!1517 izlenme
MSB acı haberi verdi38 izlenme
Emekli Amiral Türker Ertürk için istenen ceza belli oldu23 izlenme
Tutuklama talep edilmişti: Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil'den ilk açıklama51 izlenme
Saray'ın araç ihalesi de yabancıya gitmedi!87 izlenme
Vatandaş kemer sıkıyor, 'faizsiz' bankalar kârını katlıyor171 izlenme
Ali Yerlikaya, kiliseye saldıran iki zanlının hangi örgütle bağlantılı olduğunu açıkladı
AHBAP'ın yardımlarını engelleyenler kendi AHBAPlarına ses çıkarmıyor
'Zengin' işi torpil skandalı büyüyor: AKP'li Özlem Zengin, yeğenini Erdoğan'dan sonra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la da tanıştırmış!
Okul müdüründen kız öğrencilere skandal müdahale: "Ahlakımıza uygun değil, ben size ahlak öğretirim"