Erzincan'ın merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan 10 nüfuslu Özdemir ailesinden baba Murat Özdemir 15 Eylül'de coronaya yakalandı.
Tedbir amaçlı ailesine yapılan Covid19 testlerinin de pozitif çıkması sonrasında aile evlerinde karantinaya alındı.
Murat Özdemir, 10 günlük karantina sürecinde hiçbir kurumun kendilerini kontrol etmeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya gelmediklerini iddia etti.
“10 GÜNDÜR NE ARAYAN VAR NE SORAN”
10 gündür ihtiyaçlarının karşılanması için birçok kurumu aradıklarını ancak hiçbir kurumun görevlilerinin evlerine gelmediğini belirten Murat Özdemir, “15 Eylül'de corona testim pozitif çıktı sonrasında ise tedbiren aileme de test yaptılar ve onların testleri pozitif çıktı. Ailece evde karantina altındayız 10 gündür karantinada olmamıza rağmen kimse ihtiyaçlarımızı karşılamaya gelmedi. Ne arayanımız ver ne de soranımız. AFAD'tan tutunda belediyesine, Sosyal Politikalar il müdürlüğünden İl Sağlık Müdürlüğüne kadar herkesi aradık ancak hiç kimse gelmedi. AFAD yetkililerini ihtiyaçlarımızın olduğunu söylüyorum bana muhtara git diyorlar dışarıya çıkamıyorum diyorum telefonu kapatıyorlar. Birçok kurumu arayarak evimizde yiyecek erzağımız yok bize erzak yardımında bulun dememize rağmen ne arayan oldu ne soran diğer hastalara da böyle davranıyorlarsa Allah yardımcımız olsun. 10 kişi evimizde ölüme terk edildik” ifadelerini kullandı.
Kamu bankalarına ait sigorta şirketleri Varlık Fonu’na geçiyor!108 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 375.367'ye, can kaybı 10.252’ye yükseldi!69 izlenme
Son anket: AKP yüzde 40, MHP yüzde 7 bandında200 izlenme
Tarikat şeyhinden skandal sözler! "Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız"107 izlenme
Sedat Peker'in ifşa ettiği hakim Esat Toklu'nun, mahkemeden önce TOGO Kuleleri müteahhitinin doğum günü partisine katıldığı ortaya çıktı!79 izlenme
Satılan şeker fabrikalarında işten çıkarmalar devam ediyor!80 izlenme
Soylu yakın Ebabil Harekâtı, Ali Yerlikaya'yı hedef aldı: Paylaşımı hemen sildi40 izlenme
'Yeliz' lakaplı AKP'li Çamlı 'Boğaziçi' şakasını ciddiye aldı65 izlenme
20 yıl simit sattı, 49 yaşında atandı: "Annem inanmadı, şaka yapıyorum sandı"
Barış Terkoğlu, Enes Kara'yı ölüme götüren Elazığ'daki cemaat abisini açıkladı!
Bakanlık: Yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır
Son araştırma vatandaşın halini ortaya koydu: Cumhur İttifakı seçmeni de şikâyetçi!