Erzincan'ın merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan 10 nüfuslu Özdemir ailesinden baba Murat Özdemir 15 Eylül'de coronaya yakalandı.
Tedbir amaçlı ailesine yapılan Covid19 testlerinin de pozitif çıkması sonrasında aile evlerinde karantinaya alındı.
Murat Özdemir, 10 günlük karantina sürecinde hiçbir kurumun kendilerini kontrol etmeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya gelmediklerini iddia etti.
“10 GÜNDÜR NE ARAYAN VAR NE SORAN”
10 gündür ihtiyaçlarının karşılanması için birçok kurumu aradıklarını ancak hiçbir kurumun görevlilerinin evlerine gelmediğini belirten Murat Özdemir, “15 Eylül'de corona testim pozitif çıktı sonrasında ise tedbiren aileme de test yaptılar ve onların testleri pozitif çıktı. Ailece evde karantina altındayız 10 gündür karantinada olmamıza rağmen kimse ihtiyaçlarımızı karşılamaya gelmedi. Ne arayanımız ver ne de soranımız. AFAD'tan tutunda belediyesine, Sosyal Politikalar il müdürlüğünden İl Sağlık Müdürlüğüne kadar herkesi aradık ancak hiç kimse gelmedi. AFAD yetkililerini ihtiyaçlarımızın olduğunu söylüyorum bana muhtara git diyorlar dışarıya çıkamıyorum diyorum telefonu kapatıyorlar. Birçok kurumu arayarak evimizde yiyecek erzağımız yok bize erzak yardımında bulun dememize rağmen ne arayan oldu ne soran diğer hastalara da böyle davranıyorlarsa Allah yardımcımız olsun. 10 kişi evimizde ölüme terk edildik” ifadelerini kullandı.
Temmuz'da zam kıyameti kopabilir21 izlenme
New York davasında bir garip sorgu362 izlenme
CHP’li Karabat 'Kanal İstanbul kimleri zengin edecek ? FETÖ araştırması yapıldı mı ?'80 izlenme
Vahşi gerici yobaz sürüsü, Cihangir’de bir mekâna ‘Ramazan’da içki içiliyor’ diye saldırdı !806 izlenme
Bingöl’deki depremin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı!86 izlenme
Akaryakıtta son gelişme: Benzine mazota zam yağacak70 izlenme
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay canlı yayında duyurdu: Adayımız Bay Kemal48 izlenme
"5’li çete ile Hazine'nin kanını emdiniz, diğer müteahhitlere verecek birşey kalmayınca onlara da Ulaştırma Bakanlığını veriyorsunuz’’93 izlenme
Bakan Koca Türkiye’deki güncel corona verilerini açıkladı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 5001, vaka sayısı ise 190.165 oldu!
Can Atalay'ın ailesi: "Türkiye demokrasisine geçmiş olsun"
Valiliklerden Kuran kurslarında yüz yüze eğitim izni!
Özel tek tek saydı, Erdoğan'a seslendi: "Al sana ahtapot"