Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 24 Haziran seçimleri öncesinde yeni bir tartışma yaşanıyor. İşte flaş haberin ayrıntıları;
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde ‘Erdoğan batırdı Mehmet Şimşek kurtardı’ tartışması yaşanıyor.
AK Parti içindeki tartışmanın ayrıntılarını hükümete yakınlığıyla bilinen Akşam Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, bugünkü yazısında kaleme aldı.
Geçen hafta doların önlenemez yükselişinin ardından Merkez Bankası’ndan müdahaleler geldi ve doların ateşi hafifletildi. Faiz artırmaya karşı olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu duruşuna karşılık yapılan müdahale AK Parti’de yeni bir tartışma başlattı.
AK Parti içindeki tartışmanın ayrıntılarını Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, bugünkü yazısında aktardı.
Murat Kelkitlioğlu, “Erdoğan batırdı, Şimşek kurtardı; öyle mi?” başlıklı yazısında, “Bir saldırı vardı, Türkiye bu saldırıya karşı önlemlerini geliştirdi, ardından da piyasaya kendini iyi bir şekilde anlattı. Yani Londra’ya giden o uçakta olan kişinin ismi değil, Ankara’nın bu konudaki akılcı tutumu piyasanın ateşini düşürdü” dedi.
“Mehmet Şimşek değil, asgari piyasa dinamiklerini bilen herhangi biri de gitseydi, sonuç aynı olacaktı!” diyen Murat Kelkitlioğlu, yazısını şöyle sonlandırdı:
“Günlerdir kimi çevrelerde estirilen ‘Erdoğan batırdı, Şimşek gitti düzeltti’ rüzgarının da en az kur saldırısı kadar balon olduğu yukarıda yazdıklarımla net şekilde anlaşılacaktır. Şimşek elindeki sihirli değnekle değil, bu ülkenin sağlam liderliğinin ve o liderin dirayetinin ortaya koyduğu politikalar sayesinde gezisinden sonuç alarak döndü. Bu gerçeği görmezsek, gelecekteki benzer saldırıları göğüslemede zaafa uğrayabileceğimizi hatırlatmak isterim.”
https://www.siyasetcafe.com/akpartidesoktartismaerdoganbatirdi35656h.htm
Erdoğan'ın kovduğu işçi konuştu 'Ahımızı aldı'206 izlenme
Polisten Atatürk uyarısı1023 izlenme
IŞİD infazcısı Bursa’da yakalandı!197 izlenme
Domates fiyatı fırladı, vatandaş bedava fide için kuyruğa girdi!60 izlenme
Kayyuma hukuki, mali ve cezai sorumsuzluk geliyor44 izlenme
Enflasyon, kuruşu piyasadan sildi18 izlenme
İBB'den AKP propagandası!100 izlenme
EBA, evden çalışma derken internet altyapımız alarm veriyor!59 izlenme
Kardeşinin okulda tartıştığı 2 öğretmeni tekme tokat dövdü!
Thodex'in firari kurucusu Faruk Fatih Özer mafyaya rüşvet mi verdi?
Ankara'da belediyenin ücretsiz çorba kuyruğunda bekleyen emekli: "Geçim sıkıntısı nedeniyle boşandım. Onlar bir yüzükle geldi, gemiciklerin sahibi oldu"
Bağımsız milletvekili Ümit Dikbayır, CHP’ye katılıyor