Gerici Tezcan, Twitter hesabından ‘HARP Devri bitti, HAARP Devri başladı. ABD’ye boyun eğmedikçe daha çok sallanırız. Herşeye razıyız, yeterki geri adım atılmasın. Not: Komplo teorisi diyecek cahillerle uğraşamam. FETÖ İmamı Aydoğan Vatandaş’ın kitabı ‘aydınlatma’ için değil ‘eylemi üstlenmek ve gözdağı’ içindi.’ ifadelerini kullandı.
HARP Devri bitti, HAARP Devri başladı. ABD'ye boyun eğmedikçe daha çok sallanırız. Herşeye razıyız, yeterki geri adım atılmasın. Not: Komplo teorisi diyecek cahillerle uğraşamam. FETÖ İmamı Aydoğan Vatandaş'ın kitabı 'aydınlatma' için değil 'eylemi üstlenmek ve gözdağı' içindi.
Bodrum Belediyesi'nin 1800 mülküne haciz konuldu41 izlenme
25 yaşındaki genç geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti...93 izlenme
İktidara yakın şirketten şaşırtan anket: AKP ile MHP'nin ne kadar oy kaybettiğini açıkladı26 izlenme
İYİ Partili Turhan Çömez açıkladı: "Depremden sonra 300 bin GSM operatörü telefonunu hiç kullanmadı. Sizin de kafanızdaki sorular artmıyor mu?"66 izlenme
Özgür Özel: "Şimdi Tayyip Bey'in en korktuğu şarkıyı dinliyoruz"28 izlenme
Fon mağdurlarını umutlandıran gelişme: "Paylaşılacak" diyerek duyurdu21 izlenme
Adana’da bayram alışverişinde corona virüsü unutuldu!77 izlenme
Otoyol ve köprülere ödenen milyarlar yetmedi! Kanal İstanbul'a da geçiş garantisi verilecek!75 izlenme