İzmir'in Tire ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçede konser veren Şevval Sam'ın, Atatürk’le ilgili övgü yapması Akit'i rahatsız etti.
Tire ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gölet Meydanı'nda konser veren Şevval Sam, Atatürk’le ilgili İzmirlilere güzel sözler söylemesi Akit'i rahatsız etti.
'TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN DEĞERLERİNDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ'
Özgürce şarkı söyleyebilmesini Atatük’e borçlu olduğunu söyleyen Sam, "Bugün bir kadın olarak bu coğrafyada kendimi sanatımla, varlığımla özgürce ifade edebiliyorsam, bu şarkıları sahnede sizlerle paylaşıp bu coşkuyu yaşayabiliyorsam. Bunu Atatürk’e borçluyum. Bu yüzden laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerini korumaktan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

ATATÜRK'Ü ÖVMEK YALAKALIKMIŞ
Şevval Sam’ın İzmir konserinde Atatürk'e yaptığı övgüleri 'yalakalık' olarak değerlendilen Akit bu tutumuyla yine şaşırtmadı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/akitataturkicinsoylenenosozlerdenrahatsizolduh110055.html
Bu ilan şok etti! Balıklıgöl ilanla satılıyor306 izlenme
'Bahçeli siyasete devam edemeyebilir...'651 izlenme
Haniye için bayraklar yarıya indi... İktidara 'milli yas' tepkileri16 izlenme
İstenmeyen müdür soluğu AKP’de aldı35 izlenme
Servisçilerin zam talebi kabul edilirse veliler yandı! İşte ateş pahası o rakamlar8 izlenme
Doğalgaza zam geliyor186 izlenme
Parsel parsel satışta sıra Milli Park’a geldi!47 izlenme
Hani cebimizden 1 kuruş çıkmayacaktı?12 izlenme