AKP’de kan kaybı devam ediyor. İl ve ilçe teşkilatından gelen ‘istifa’ haberlerine bir yenisi daha eklendi. Sakarya’nın Karasu ilçesinde 4 yıldır İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Hasan Yavuzyiğit, ‘yorulduğunu’ gerekçe göstererek istifa etti.
Yavuzyiğit, sosyal medya hesabında yayınladığı istifa açıklamasında şunları söyledi:
“Bugün itibarı ile dört yıldır onurla ve gururla sürdürdüğüm AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı görevimden yorgunluk nedeniyle oluşan sağlık sorunlarından dolayı affımı talep ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım. 12 yıl boyunca çeşitli kademelerinde görev yaptığım partime, dava ve yol arkadaşlarımıza desteğim koşulsuz bir şekilde devam edecektir. Bu süreçte başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan Yardımcımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve teşkilatımızdaki dava arkadaşlarıma şahsıma duydukları güven ve verdikleri sorumluluk için teşekkür ederim.”

Tele1
AKP erimeye devam ediyor!31 izlenme
Göçmen tartışması büyüdü: Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Erdoğan hakkında suç duyurusu!55 izlenme
İbrahim Kalın hayaller aleminde: "Erdoğan insanları yoksulluktan kurtardı, arabamız çok ucuz, seçimden sonra yabancı yatırımcı gelecek"39 izlenme
İşgalci İsrail, Golan Tepeleri'ndeki nüfusu iki katına çıkarma planını kabul etti35 izlenme
Karantinada olması gereken 2 kişi, Yedigöller'de kampta yakalandı!61 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları sonrası Erkam Yıldırım ile gündeme gelmişti: Venezuela'nın Türkiye ısrarı!81 izlenme
Ankara’da asbestli boruların değişimi için ilk adım atıldı80 izlenme
MEB'in dinci dernek aşkı sınır tanımıyor! Sınav bahanesiyle taşıyacaklar!141 izlenme