Seçim kaybı sonrası AKP’de lüks aktivitelerle kafa dağıtma merasimi tüm hızıyla sürüyor.
AKP İzmir Milletvekili ve ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı, dün Instagram'dan 'Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediğini gösteren bir görsel paylaşmıştı.
Bir diğer “ıstakoz” vakası da Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman’dan gelmiş, Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla poz vermişti.
Eski Çankırı Milletvekili ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çankırı Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Filiz'in, ailece Maldivler'e tatile gitmişti.
AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşmış, yüz binlerce TL Rolex marka saatiyle “Biz bu milletin ta kendisiyiz” deyince gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmişti.
Bu kez de AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Seçil Baştar lüksüyle gündeme geldi.

Seçil Baştar'ın seçim sonrası Hollanda'nın Amsterdam şehrine tatile gittiği, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda görüldü.
Baştar'ın Fransız dünya markası Chloe çantası kullandığı görüldü.

Chloe'nin Woody modeli çantası internette 30 bin TL ile 50 bin TL arasında satılıyor.
Kaynak: Gerçek Gündem
Şahan Gökbakar 25 kere Atatürk yazarak Ali Erbaş’a seslendi ‘Sen söyleme biz her gün ve hep beraber söylüyoruz’25 izlenme
'Erdoğan damadını neden görevden almadı?'121 izlenme
Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş tüyleri diken diken etti! Norm Ender ve ekibi seslendirdi, Oğuzhan Uğur paylaştı: "Mavi gözlerin gibi biz bu yurda aşığız"45 izlenme
5 teğmenin haysiyet mücadelesi yeni başlıyor7 izlenme
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde acı haber! Bir asker şehit oldu25 izlenme
AKP'li vekil yurttaşın eleştirilerine böyle yanıt verdi: "Kahvede oturmuş ahkâm kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, ‘Ne yaptınız’ diyor. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı?"27 izlenme
Çocukların en yoksul olduğu ülkeyiz...!26 izlenme
Özgür Çelik ifade sonrası iddiaları tek tek çürüttü! 'Cezaevinden çıkmak için iftira atıyor!22 izlenme