AKP Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, istifa ettiğini duyurdu. Güler, "Yakınımızı, akrabamızı, eşimizi, dostumuzu kayırmadık. "Hiçbir yakınımızı öncelemedik, Hiçbir yakınımızı öncelemedik, ihale peşinde koşmadık" diyerek istifasını açıkladı.
Güler, yazılı olarak yaptığı istifa açıklamasında, 2018’de göreve gelişinden itibaren partisine kazandırdığını belirttiği “başarı”larını anlatırken “Makam kapımızı dil, din, meşreb, köy, bölge farkı ayırt etmeden herkese açık tuttuk. Bu süreçte adalet ve eşitlik kavramına çok büyük önem verdik. Yakınımızı, akrabamızı, eşimizi, dostumuzu kayırmadık. Hiçbir kamu kurumunda istikbal peşinde koşmadık. Hiçbir yakınımızı öncelemedik, ihale peşinde koşmadık. Kimseye haksızlık yapmamaya azami özen gösterdik” dedi.

Parti yöneticilerine teşekkür eden Güler, açıklamasını “Bu süreçte çalıştığımız bütün arkadaşlarımızdan, istemeden de olsa kalbini kırdığımız bütün herkesten helallik istiyorum. Liderimizin dediği gibi; Bu şarkı burada bitmez. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliği’nde partimize hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla…” ifadeleriyle bitirdi.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/214015/akpdeistifasokuihalepesindekosmadik
İYİ Parti'de furya devam ediyor: İstanbul'da oyunu artıran tek ilçenin başkanı il başkanına sert eleştirilerle istifa etti36 izlenme
Mermiye indirim yaptılar 'Hayırlı olsun' diye duyurdular!227 izlenme
Yüzbinler Ata'nın huzuruna akın etti17 izlenme
Avukatları savunan polis için son kez disiplin kurulu: "Ben Mustafa Kemal’in polisiyim"84 izlenme
Mardin’de hain saldırı: Bir şehit, iki yaralı90 izlenme
Butlan CHP'sinde kazan ilk günden kaynadı: Milletvekilleri seçimi terk etti11 izlenme
Kayyum, altında dükkân olan 37 camiyi Diyanet'e devretti39 izlenme
Ataması yapılmayan öğretmen çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti48 izlenme
Teğmenler hakkında asılsız provokasyon! Avukatlardan açıklama geldi
Düzce Zonguldak duble yolu çöktü! İki şeritli yol kayboldu!
CHP'li başkanlara çirkin telefon: "Operasyon istemiyorsanız bize destek verin"
Skandal görüntüler! Zafer Bayramı için geçerli olan koronavirüs yasakları Ahlat'a işlemedi!