AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bugün dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve kongre sürecinin başlamasını hatırlatmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşkilatlarla ilgili detaylı bir rapor sunduklarını belirten Kandemir, gelecek günlerde bazı istifalar olabileceğini, istifa eden kişilerin de farklı kademelerde görevlendirileceğini söylemişti.
İSTİFA GELDİ
Amasya AKP İl Başkanı Mehmet Ünek ise, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan, Amasya AKP Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal da istifa etti.
Amasya İl Başkanı olarak görevinin dördüncü yılını dolduran Ünek, yaptığı açıklamada kongre sürecinin başlaması sebebiyle göreve talip olanların önünü açmak için görevinden ayrıldığını belirtti.
Mehmet Ünek’in açıklaması şu şekilde:
"3 Temmuz 2014 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle başladığım Amasya Akparti İl Başkanlığı görevimden, kongre sürecimizin başlaması ve yeni gelecek arkadaşlarımızın önünü açabilmek için, Genel Merkezimizin ve Cumhurbaşkanımızın müsaadesiyle ayrılıyorum.
Bundan sonra Ak partimizin bir neferi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde çalışmaya, davama ve partime hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm hemşehrilerime ve Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."
CHP'den soru önergesi: 'Ölüm nedeni, Kovid-19 yerine zatürre mi yazılıyor?'129 izlenme
Akit TV'de skandal sözler 'Sivil öldürecek olsak Cihangir’den, Nişantaşı’ndan, Etiler’den, Meclis’ten başlarız !'789 izlenme
1. Dünya Savaşı askerlerinin mektupları, 100 yıl sonra kıyıda bulundu22 izlenme
Biralara alarm takıldı!65 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 28.170 yeni vaka tespit edilirken, 208 kişi hayatını kaybetti, 29.353 kişi sağlığına kavuştu!68 izlenme
Sedat Peker'in ifşalarıyla gündem olmuştu: Buket Aydın vites artırdı59 izlenme
Milyonluk mehter ihalelerinin abonesi oldular!56 izlenme
AKP’ye tepki: "Miting değil icraat yapın"52 izlenme
Ev, tarla, araba, işyeri: Bu kentte her şey icralık!
CHP'li Hasan Öztürkmen, PTT'de 'torpili' belgeleriyle gösterdi! "Yandaş sendikacı CV'sini yolladı, PTT'de müdürlüğü kaptı!"
Kur korumalı mevduat ve yüksek enflasyon Bankaların kârlarını uçurdu!
Formula 1 tarihinde bir ilk! Şampanya yerine 'gazoz' verildi!