Anasayfa1
13 Nisan 2019 ( 599 izlenme )
Reklamlar

AKP’de oyun bitmiyor… İşte son İstanbul planları


Yarkadaş: “AKP, İmamoğlu’nun mazbata almasının ardından yeni bir gerekçe ile itiraz edecek.”

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, “AKP’de oyun bitmiyor… Şimdi de kısıtlı seçmenleri gerekçe göstererek itiraz etmeyi planlıyorlar” dedi.

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki oy sayım nöbetine katılan Yarkadaş, AKP’nin yeni planını Twitter’da şu şekilde paylaştı:

“HDP’nin Eruh’taki talebinin YSK tarafından reddedilmesi, AKP’nin Büyükçekmece seçimine yaptığı itiraz hakkında da ipucu veriyor. AKP, Büyükçekmece’de aradığını bulamadı. Maltepe sayımı da bu yüzden hızlandırıldı. MAZBATA PAZARTESİ gelecek; AKP ‘yeni bir bahane’ ile itiraz edecek.

AKP Ekrem İmamoğlu’nun pazartesi günü mazbatasını almasının ardından bu kez de “eliyle koymuş gibi bildiği” ‘kısıtlı’ seçmenleri gerekçe göstererek itiraz etmeyi planlıyor. AKP’de oyun bitmiyor; bu itiraz süreci de Türkiye’yi 4 ay meşgul edecek. Yeter artık; Türkiye’ye yazık!”

https://tele1.com.tr/akpdeoyunbitmiyoristesonistanbulplanlari46909/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Okul komutanlarının teğmenlere "Suçunuz yok ama yapacağımız bir şey de yok" dedi iddiası Geçim sıkıntısından en az 45 intihar! Ekonomik kriz, işsizlik... Melih Gökçek'in uykularını kaçıracak kritik karar! Erdoğan kabine toplantısı sonrası konuştu, EYT’liler biraz daha bekleyecek