Anasayfa1
01 Şubat 2024 ( 50 izlenme )
Reklamlar

AKP'de toplu istifa


AKP Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, ilçe yönetimi olarak topluca istifa ettiklerini açıkladı.



Aday belirleme sürecinde ilçe teşkilatının yok sayıldığını belirten AKP Bursa Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini duyurdu.

Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeni ile ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz. Görevde olduğumuz süre boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız; kurum müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Gemlik olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." 

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Netanyahu emir verdi: İsrail, Gazze'yi bombalıyor Rusya - Ukrayna savaşında son durum: Kiev'de patlama sesleri! Türkiye Esadla görüşme sinyali verince Türk Bayrağını yakan Suriyeliler TSK karargahlarına saldırdı! Damat, ‘kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık’ dedi… Dolar ve altın fiyatları yükselişine devam etti!