Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın bugünkü İzmir mitingi, başlangıç saati 15.00 olmasına rağmen düşük katılım nedeniyle bir saat geç başladı.
Beklenenin çok altında kalan katılım seviyesine rağmen AKP sosyal medya hesabından ve televizyon kanallarından meydanı kalabalık gösteren görüntüler servis edildi.
Sosyal medyada paylaşılan, miting alanına ait farklı fotoğraflar ise AKP'nin ve televizyon kanallarının servis ettiği görüntülerin alanın kalabalık gözükmesi için özel açıdan çekilerek manipüle edildiğini gözler önüne serdi.
İşte Erdoğan'ın İzmir mitinginin gerçek fotoğrafları:
'MEYDANI BOŞALTMAYALIM, BASINA FIRSAT VERMEYELİM'
Diğer yandan Erdoğan'ın konuştuğu sırada bazı görevlilerin, alana otobüslerle getirildiği belirtilen vatandaşların miting alanını terk etmek için hareketlenmesi üzerine uyarıda bulunduğu görüntüler dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde görevlilerin vatandaşlara "Meydanı boşaltmayalım, basına fırsat vermeyelim" dedikleri görüldü.
İşte o anlar:
KRT
FETÖ'nün 'Damat' yapılanması ortaya çıktı! Parayı yıllarca böyle saklamışlar40 izlenme
Sedat Peker'in oğlu Celalhan Peker'e ilişkin kararı veren kişi kim?99 izlenme
Aykut Erdoğdu Silivri'den yazdı: Kimimiz "40 kişilik koğuşlarda 80 kişiyle yerlerde yatıyor"18 izlenme
Jandarma kararnamesinde 4 generale ‘beklenmedik’ emeklilik! FETÖ’nün hedefindeki isimlerdi61 izlenme
Sedat Peker'den pazar videosuna ilişkin yeni açıklama: 'Benim için anlaşma yaptı diyorlar...'141 izlenme
Eğitimde vatandaşa bir şok daha! Suriyelilere Türkiye'de sınavsız üniversite hakkı!59 izlenme
Meclis'in programına eklendi: CHP'nin Meclis'teki Grup Toplantısı yapılacak!36 izlenme
Hayatımız ithal oldu!97 izlenme