Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin’in, belediye görevlileri tarafından aranan bazı Ankaralılardan, sosyal yardımlardan faydalanabilmeleri için AKP’den istifa etmelerinin istendiği iddiasının doğru olmadığı belirtildi.
Mansur Yavaş’ın, hiçbir Ankaralıyı ayırt etmeden hizmet edeceğine söz verdiği ve millet iradesiyle seçimi kazanmasının ardından bu duruşunu sürdürdüğü belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Sosyal yardımlar ilgili birimlerimizce aynı duyarlılıkla sürdürülmektedir. Mansur Yavaş, kendi personeline dahi istedikleri sendikaya üye olmaları ve bir zorlama olması halinde derhal kendisine bildirilmesi konusunda genelge yayınlayan tek başkandır. Bilgisi dışında gelişen bir hatalı uygulama olduğunda da derhal müdahale edildiğinin en yakın şahidi Büyükşehir Belediye Meclisindeki tüm partilerin gruplarıdır.
Hal böyle iken, bu iftira siyasetinin Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın üzerine yapışmayacağı ve iftira atanların yine ellerine bulaşacağı bellidir. Böyle bir durum varsa ispat edilmeli, bu isimler kamuoyuna tek tek açıklanmalıdır. Tüm kamuoyunca bilinmelidir ki Başkanımızın bilgisi dahilinde olmayan bir durum yaşanmış ise de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da derhal müdahale edilecektir.” (AA)
Milyonlarca çalışana iktidardan kötü haber: Ara zam kararı çoktan verilmiş19 izlenme
Yaa gördünüz mü başkanlık işte bu kadar basitmiş !993 izlenme
TÜİK belgelerinde ortaya çıktı: İsrail’in dikenli teli de Türkiye’den gitmiş55 izlenme
Katarlılardan sonra Suriyelilere de eğitimde kıyak!99 izlenme
Kardeş kardeş tüm ihaleleri alıyorlar! Milyonluk ihalelerin değişmeyen adresi, AKP’li belediyenin ihalesini de aldı!67 izlenme
Erdoğan korkusu 'sansür' getirdi! Habertürk, CHP Sözcüsü Öztrak'ın basın toplantısında Erdoğan videosu gösterilmeye başlanınca apar topar yayını kesti!70 izlenme
ENAG'dan 'fakirleştiren büyüme' vurgusu: Daha da artacak42 izlenme
Dolar rekor üstüne rekor kırıyor!53 izlenme