AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Mansur Yavaş’ı eleştirmek isterken 2018 yılına ait kendi dönemlerindeki fotoğrafları kullandı.
Ankara'da kentin hemen hemen tüm ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışına ilişkin paylaşım yapan Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirmek için 2018 yılına ait haber fotoğraflarını kullandı.
Şahin'in paylaşımları alay konusu oldu.
Daha önce Melih Gökçek de 2017 yılına ait, “Eskiden Melih Gökçek ve iş yaptırdığı şirketler hassastı. Şimdilerde en yoğun saatlerde yollar kesilir, yol tamiratları haftalar sürer oldu” şeklindeki tweeti paylaşmış ve “Umarım Mansur Yavaş’a oy verenler farkı fark etmeye başlamıştır” ifadeleriyle kendi dönemini eleştirmişti.
Daha ilk kar sınavında Mansur Yavaş sınıfta kaldı. #Ankara’nın ana arterleri, bulvarları kilitlenmiş durumda.
Hiç önlem alınmamış; yolları açmak için de yeterli çaba yok.
Bir kez daha gördük ki belediyecilik akılla, birikimle, ekiple, gönülle yapılır; bu özellikler CHP’de yok.


Özgür Özel'e saldıran kişi evlat katili çıktı!29 izlenme
Daha önce Onlyfans içerik üreticileri Taksim'de para dağıtmıştı, şimdi de Arap kıyafetli bir kadın ve erkek bir çanta para dağıttı60 izlenme
Kriz sürüyor! Almanya, eski Kızılay Başkanı’na da vize vermedi37 izlenme
Ferdi Zeyrek soruşturması: İki kişi şüpheli68 izlenme
Görevinden uzaklaştırılan İlahiyatçı Cemil Kılıç “Tedirginim! Tehditler artıyor"388 izlenme
Kentsel dönüşüm yasasında kritik madde: Vatandaşın evine el koyacaklar34 izlenme
Görüntülerde olay sonrası aramadan geçip serbest kalan kişinin Reina katliamcısı olduğu iddia ediliyor125 izlenme
İran Bahreyn’de ABD 5’nci Filosu’nu vurdu! Petrol deposu alev aldı32 izlenme
CHP, yasaya karşı AYM’ye başvuracak: 'AKP’ye bağlı silahlı güç oluşturuluyor'
İmamoğlu'na destek çığ gibi büyüdü: Avrupa Parlamentosu üyeleri video yayımladı
Eylem Tok ve Timur Cihantimur davasında şaşırtan gelişme! Ölen gencin ailesi açıkladı
Zelenskiy’den dünyaca ünlü teknoloji devlerine çağrı