AKP kurucularından Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler, 31 büyükşehir ve Zonguldak’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından yurttaşların panikle market ve fırınlara akın etmesine ilişkin yaptığı yorumla tepki çekti.
Böhürler, “CNN’de uzman bu akşam bu kalabalığa karışanlar şüpheli temastalar, bu nedenle 14 gün evde karantinada kalmalılar diyor. 2 günde kimse aç kalmazdı, hele de bir Türk evinde, illa ki buzluğu, kileri doludur. Hayretler içindeyim” dedi.

Yurttaşların buzluk ve kilerlerinin dolu olduğunu iddia eden Böhürler’e birçok kullancı tepki gösterdi.
Onlar günlük alanlar yavrum , o kilerler stoklar sizin evdedir .
Sizinle ilgili olarak şahsım da derin hayretler içindeyim, Ayşe Hanım. İnsanın halleri insanı üzüyor. Buzluğu, kileri dolu ha… Tabiî ya, ayaklar baş mı olsun?
Herkesin kilerini, buzlugunu dolduracak parası yok. Kasım ayından beri ülkede yaşanan ekonomik krizi çok derinden yaşıyorum. Islerim zaten bozuktu corona ile hepten bozuldu. Günlük kazandığım para borçlara, kiralara gidiyor ve faturalar bekliyor. Ne kafası yaşıyor bunlar?
https://abcgazetesi.com/akpkurucusuaysebohurleregoreherturkvatandasininbuzluguvekileridolu97820
Atatürk Orman Çiftliği'ne kendi çiftliğini kurdu!289 izlenme
Deprem uzmanı profesörün 'Müslüman ülkeler...' deyince TRT'de başına gelenler1201 izlenme
BAE’nin Türkiye’de hisse alacağı ilk şirket belli oldu67 izlenme
Melih Gökçek aylık gelirini açıkladı17 izlenme
Ayşe Ateş'ten takipsizlik tepkisi: "Korumaların artık anlamı yok"40 izlenme
Fındıklı Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve ilçe örgütü topluca CHP'den istifa etti! YENİ Parti'ye geçiyorlar25 izlenme
Mahinur hanımdan ses çıkmadı20 izlenme
15 Temmuz'dan 4 ay önce darbe olacağını bilen isim: "MİT Genelkurmay ve savcılar beni sorgulasın. Bildiklerimi belgeleriyle vereceğim"48 izlenme
İki memur İETT’yi 9.1 milyon lira dolandırdı! Biri Kanada’ya kaçtı, diğeri aranıyor!
Ünlü Alman dergisi Stern: "Erdoğan TL’yi ölüm sarmalına soktu"
Atatürk Havalimanı’ndaki hastane mevzuata aykırı! 2 milyar dolar çöpe gitti!
İlave TV sokak röportajı yaptığı sırada kendilerini ülkücü olarak tanıtan bir grup tarafından saldırıya uğradı!