Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi, belediye yönetiminin akrabalarına uygulanan özel yaklaşımla dikkat çekti. AKP'li Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın tarikat mensupları ile belediye başkan yardımcılarının çocukları ve akrabalarını işe aldığı belirtildi.
Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman’ın kızı Fatma Yıldız'ın belediye şirket personeli olarak çalıştığı ve sözleşmeli memur yapılacağı belirtilirken, Kocaman'ın damadı Ebubekir Yıldız'ın ise belediyede sözleşmeli memur olarak işe alındığı belirtildi.
Balıkesir'de yayın yapan Postam gazetesinin haberine göre, belediyenin bir diğer başkan yardımcısı Osman Ödemiş'in de oğlu Atakan Ödemiş ile kızı Emine Ödemiş'i belediye sözleşmeli memur yaptığı belirtilirken, başkan yardımcılarının akrabası olan toplam beş kişinin daha belediyede işe başlatıldığı kaydedildi.
Diğer yandan belediye Cumhur İttifakı'nda olmasına rağmen MHP'li işçi ve memurlara da baskı yapılarak yıldırılmaya çalışıldığı ifade edildi. Baskı yapılanların işten çıkması sağlanarak, yerlerine yine belediye yönetiminin akrabalarının getirilmek istendiği iddia edildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpliakrababelediyesi263617h.htm
AIM startup, küresel teknoloji trendlerinin odak noktası haline geldi21 izlenme
AKP'li belediye, 164 futbol sahası büyüklüğündeki arsayı satışa çıkardı!33 izlenme
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu olmasının ardından Göcek'e dönen kaptan Eda Erdem'e coşkulu karşılama41 izlenme
Nagehan Alçı, Bilal Erdoğan ile gezdiği Cumhurbaşkanlığı sarayını böyle savundu! "Bölgenin refahını artıracak"65 izlenme
Merkez Bankası'ndan hükümete açık mektup "140 milyar dolar eksik"110 izlenme
Narin cinayetinde soruşturmanın seyrini değiştirecek bir itiraf daha!175 izlenme
AKP’li baba ve solcu oğlunun asgari ücret tartışması !1369 izlenme
İktidar yanlısı gazeteden 'yoksulluk' güzellemesi! Vatandaşlar birer birer intihar ederken fatura fakirlere çıktı!103 izlenme