AKP’nin 20 günlük İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir önceki gün gazetecilerle tanışma toplantısı düzenledi ve yardımcısı Abdullah Arıdoru ile medya mensuplarının karşısına çıktı. Arıdoru’nun, Özdemir’in başkanlığı döneminde Bağcılar Belediyesi’nden 8 ihale aldığı öğrenildi. Arıdoru’nun aldığı ihalelerin, yapıldığı tarihteki döviz kuru karşılığı toplam 466 bin 150 dolar tutuyor.
2009–2015 yılları arasında Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanlığı, 2015–2022 yılları arasında da AKP İstanbul İl Başkanlığında Özel Kalem Müdürlüğü yapan Arıdoru daha sonra, Arı İletişim Eğitim Danışmanlık Turizm Organizasyon Ltd. Şirketini kurdu.
Arıdoru, “Arı İletişim” şirketi ile ilk ihalesini 27 Aralık 2021’de, Lokman Çağırıcı’nın başkanlığındaki Bağcılar Belediyesi’nden aldı. Çağırıcı’nın 12 Nisan 2022’de istifa etmesi üzerine Özdemir başkan seçildi.
Bu arada Arıdoru da şirketin adını, “İstanbul İletişim Ofisi Eğitim Danışmanlık Turizm Organizasyon Ltd. Şirketi” olarak değiştirdi ve belediyeden 8 ihale daha aldı.
Nefes
Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki 13 yıllık dönemine son veren yeni başkan Özgür Özel oldu25 izlenme
AKP kuyruklarına bir yenisi eklendi! Ucuz baklava kuyruğu23 izlenme
İzmir'deki fazia göz göre göre gelmiş! Sokaktaki esnaf anlattı: "Daha önce biriken suyun kaynadığını gördüm"28 izlenme
Bahçeli hakkında flaş ‘erken seçim’ iddiası! Çağrı yapacağı tarih ve yer verildi41 izlenme
Kongre üyesinden Alex de Souza'nın heykelinin kaldırılması talebi26 izlenme
Teknolojide Yükselen Enflasyon Genç Kuşağı Etkiledi30 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 8.104 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.646.526’ya, can kaybı da 28.138’e yükseldi!81 izlenme
İmamoğlu'nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı: "Kula kulluk edenlerden adalet beklemem"34 izlenme