Denizli için yeni projelerini tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kente halk plajı yapılacağını duyurdu. Denizlispor'a yeni stat müjdesi de veren Başkan Zolan, Denizli'ye yeni bir üniversite kazandıracaklarını açıkladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AKP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, yeni dönemde Denizli için hazırladıkları projeleri açıkladı.
“TÜM PROJELERİ TEK TEK ÇALIŞTIK”
Başkan Zolan toplantıda, 15 başlıkta hazırlanan 258 projeyi “Sen Ben Yok Önce Denizli” adıyla tanıttı. Yeni dönem için hiç kimsenin ‘proje sun’ demediğini ancak kendilerine hedef koyduklarını aktaran Başkan Zolan, “15 yıldır bu işin içinde olan ve Denizli'yi avucunun içi gibi bilen bir başkan olarak Denizlimizin ne ihtiyacı olduğunu bilen bir kişi olarak bunları tek tek çalıştık ve öyle hedefler koyduk” dedi.
“GENİŞ BİR KUMSAL OLACAK”
Denizli'nin adında deniz olduğunu ancak kendisinde denizin bulunmadığını anımsatan Başkan Zolan, kente halk plajı yapacaklarını duyurdu. Başkan Zolan, yapılacak olan halk plajında geniş bir kumsal, geniş spor alanları ve kır düğün salonlarının da olacağını söyledi.
İHA
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/denizolmayankentehalkplajiyapilacak3696144/
Emekli maaşında yaşanacak kaybı açıkladı: Özgür Erdursun umut dolu soruya acı yanıt verdi8 izlenme
İslamcıların kavgası bitmiyor! "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır!” diyen Kuytul hakkında...603 izlenme
AKP’li Ünal’a “Açım vallahi” diyen çiftçi konuştu: "Tepkimi dile getirdim"72 izlenme
Seçim gazı ithal edip maliyetini halka yıktılar25 izlenme
Ayrıntılar ortaya çıkıyor: Narin boğularak öldürülmüş!70 izlenme
İtiraf gibi! Bakan Nebati "Bir iktidar, seçime giderken dövizi yükseltmeyi göze alır mı?"44 izlenme
Portekiz Başbakanı Costa, yolsuzluk soruşturmalarının ardından istifa etti34 izlenme
Canan Karatay en lezzetli köftenin nasıl yapılacağını anlattı!26 izlenme
Numan Kurtulmuş, adının Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı için kullanıldığı iddialarına yanıt verdi.
Hangi adaya ne sorardınız ? 'Muharrem İnce'ye sorardım, şimdiye kadar nerdeydin !'
Adana'da bir genç "Kız kardeşimin okumasını istemiyorum" dedi, okulu basıp 5 öğretmeni yaraladı!
Bir sigara grubuna daha zam geldi