Çorum Belediyesi Temmuz ayı ilk toplantısında CHP’li meclis üyesi Şentürk Gülnaz, AKP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı eleştirdi.
Denetim Komisyonunun 2019 yılına ilişkin raporunun görüşüldüğü toplantıda raporla ilgili partisinin görüşünü açıklayan Gülnaz, Özel Kalem Müdürlüğü harcamalarının yemek faturalarıyla şişirildiğini ve bir siyasi partinin etkinlikleri için kullanıldığını iddia etti.

AKP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın
“YILDIRIM’A DESTEĞİN FATURASINI ÇORUMLU ÖDÜYOR”
Tekrarlanan İstanbul seçimlerinde AKP adayı Binali Yıldırım’a destek vermek amacıyla Çorum Belediye Başkanı ve beraberindekilerin İstanbul’a gittiklerini açıklayan Gülnaz, “Tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için bu kente giden Belediye Başkanı Aşgın ve beraberindekilerin konaklama ve yemek giderlerinin faturası belediyeye kesilmiş. Bu desteğin faturasını Çorumlulara ödetiyorsunuz” dedi.

CHP’li meclis üyesi Şentürk Gülnaz
“HEP AYNI FİRMAYA VERİLMİŞ”
Gülnaz, ayrıca 2019 yılına ilişkin ihalelerin özen gösterilmeden yapıldığının dile getirerek, “Doğrudan mal ve hizmet alımlarında sektörel bazda hep aynı firmalara verilmiş. Bu da firmalar arasındaki rekabeti ortadan kaldırıyor” ifadelerini kullandı.
Yurttaş isyanda: "Meydana çadır kuracağız artık"46 izlenme
Tiktokçu imam Miraç Orbay kadınları hedef aldı! Cehennemin yüzde 70’ini kadınlar oluşturacak51 izlenme
AKP'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un makam arabası hacizden kaçırıldı!45 izlenme
Erdoğan'ın kullandığı "zillet, sürtük" sözleriyle ilgili soruya MHP'li vekil yanıt veremedi42 izlenme
Halkın canına tak etti: "Öldük öldük!"26 izlenme
Kurbana 1 Ay Kaldı, Kurbanlıklar Pazarlara İndi! Peki 2022 Kurbanlıklar Ne Kadar?31 izlenme
128 milyar dolar nerede? Savcıya göre bu soru hakaret!111 izlenme
İsrail'den açıklama geldi: 'Nasrallah'ı öldürdük'25 izlenme
Bill Gates'in sivrisineklerin 11 kişiyi öldürdüğü gün profiline koyduğu fotoğraf kafaları karıştırdı
11 yaşındaki çocuk 2099 rakımlı Keldaz’a çıkıp eskiyen Türk bayrağını değiştirdi
Peker'den yeni iddia: 'Taşkesenlioğlu'nun hastaneye kaldırıldığı ve 'affını isteyeceği' söyleniyor'
Asgari Ücrette İkinci Toplantının Tarihi Belirlendi