Çorum Belediyesi Temmuz ayı ilk toplantısında CHP’li meclis üyesi Şentürk Gülnaz, AKP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı eleştirdi.
Denetim Komisyonunun 2019 yılına ilişkin raporunun görüşüldüğü toplantıda raporla ilgili partisinin görüşünü açıklayan Gülnaz, Özel Kalem Müdürlüğü harcamalarının yemek faturalarıyla şişirildiğini ve bir siyasi partinin etkinlikleri için kullanıldığını iddia etti.

AKP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın
“YILDIRIM’A DESTEĞİN FATURASINI ÇORUMLU ÖDÜYOR”
Tekrarlanan İstanbul seçimlerinde AKP adayı Binali Yıldırım’a destek vermek amacıyla Çorum Belediye Başkanı ve beraberindekilerin İstanbul’a gittiklerini açıklayan Gülnaz, “Tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için bu kente giden Belediye Başkanı Aşgın ve beraberindekilerin konaklama ve yemek giderlerinin faturası belediyeye kesilmiş. Bu desteğin faturasını Çorumlulara ödetiyorsunuz” dedi.

CHP’li meclis üyesi Şentürk Gülnaz
“HEP AYNI FİRMAYA VERİLMİŞ”
Gülnaz, ayrıca 2019 yılına ilişkin ihalelerin özen gösterilmeden yapıldığının dile getirerek, “Doğrudan mal ve hizmet alımlarında sektörel bazda hep aynı firmalara verilmiş. Bu da firmalar arasındaki rekabeti ortadan kaldırıyor” ifadelerini kullandı.
Edirneli küçük çocukların Atatürk sevgisi izlenme rekorları kırıyor !345 izlenme
Skandal olay devlet hastanesinde patlak verdi: 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı15 izlenme
AKP’li milletvekili adayı ihalelere abone oldu!43 izlenme
Özgür Özel'den 'çivi çakmadılar' eleştirilerine sert yanıt: "Dünyadan kaynak buluyoruz, önlerinde imzada bekliyor"29 izlenme
Halka verdi talkını kendi yuttu salkımı: ‘Yoksulluk, açlık bir sınavdır’ diyen Diyanet ilk 6 ayda 9 milyar 897 milyon liralık rekor harcama yaptı!35 izlenme
Turhan Çömez’i AKP’li vekil sanıp 200 dönümlük mera arazisinin Mısırlılara satışını anlattılar: "Erdoğan’a minnettarız!"37 izlenme
Bahçeli: "Kürt sorunu yoktur, asla da olmayacak"35 izlenme
İBB'nin 6.2 milyonluk bağışına el konulmuştu! AYM'den dikkat çeken karar21 izlenme