Ordu'da 336 metrekarelik alan üzerine yapılan Yöresel Ürünler Pazarı, tamamlandığı halde yaklaşık bir yıldır atıl durumda bekletiliyordu. Yapımı bittikten sonra, incelemelerde bulunan dönemin Belediye başkanı Enver Yılmaz, pazarın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini, satılacak yöresel ve organik ürünlerin vatandaşlardan büyük ilgi göreceğini belirtmiş fakat açamadan görevinden istifa etmişti.
Her biri 3 metrekareden oluşan toplam 17 adet ahşap satış biriminin bulunduğu pazarı 31 Mart’tan sonraki yeni Başkan Hilmi Güler kaldırdı. İşçiler tarafından sökülmeye başlanan yöresel ve organik ürünlerin sergilenip satılması için düzenlenen pazarın açılmadan yıkılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
Konu ile ilgili konuşan Ordu CHP İl Başkanı Yusuf Furtun, “Kenti yap boz tahtasına çevirdiler. Kimse hesap sormayınca onlarda kafalarına göre hareket ediyorlar. Sanki babalarının parası biri yapıyor diğeri bozuyor” dedi.
Adı sık sık AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Ordu’nun AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 18 Eylül 2018 tarihinde görevinden istifa etmişti. Görevinden istifa etmeye zorlandığı iddia edilen Yılmaz’ın yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş atanmıştı.
Özgür Özel ‘masaya beyaz toros koyup kime ne gösteriyorsun’ demişti: İşte o savcının masası28 izlenme
Erdoğan'ın yazlık sarayı büyüyor! Sadece Okluk koyu değil artık!331 izlenme
Ankara'da 1964 yılında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu31 izlenme
Benzin ve motorinin fiyatı bu gece yine artacak!47 izlenme
Azmettirici Servet Bozkurt 2 kişiyi öldürüp kaçtı, Selma Ateş sordu: "Mühebbet hapis yiyeceği için '1 kişiyi daha öldürsem hiçbir şey fark etmez' düşüncesiyle bizi de mi öldürecek?"31 izlenme
Sigara ve içki bandrolleri ihalesi 3 aylık şirkete verildi!45 izlenme
Raflarda şeker bulunamıyor! İşte nedeni35 izlenme
İktidar seçime günler kala para dağıtıyor! 150 milyar TL’ye yaklaştı37 izlenme