Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yerel bir televizyon kanalına konuşmacı olarak katıldı. Katıldığı yayın sırasında sosyal medya üzerinden kendisine iletilen soruları cevapladı. Körfez Orhangazi Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Nurullah Şen, sosyal medya hesabı üzerinden Aygün’e yıllardır yolu ve suyu olmayan Çınarlı Karabey Mahallesine yolun ne zaman yapılacağını ve suyun ne zaman getirileceğini sordu. Zeki Aygün’e bu soruyu sormasının ardından öğretmen Nurullah Şen hakkında soruşturma başlatıldı.
Hakkında soruşturma açılan öğretmen Nurullah Şen şunları belirtti:
“Çınarlı Karabey Mahallesi’nin yıllardır yolu ve suyu yok. Bu aslında Türkiye’nin bir ayıbıdır. Uzun zamandır burasın yolunun yapılması ve suyunun getirilmesi için mücadele içindeyiz. Seçim öncesi Başkan Zeki Aygün mahallemize gelerek vatandaşlarla konuştu, bazı sözler verdi. Ama bu söz tutulmadı. Ben de onu bir televizyon programında görmüşken sosyal medya hesabından, soru sordum. Sorduğum soruyu moderatör görsün diye kopyala yapıştır şeklinde çok kez sordum. Benim hiçbir siyasi amacım yoktu. Amacım sadece en doğal, en temel insan hakkı olan yol ve suyun getirilmesini istemekti. Ama gelinen noktada şaşkınlık içindeyim. Başkana soru sordum diye soruşturma geçiriyorum. Geçtiğimiz salı günü gelen milli eğitim müfettişlerine bu konuda açıklama yaptım. Yaptığım şeyden asla pişman değilim. Ama korkuyor muyum, korkuyorum, çekiniyor muyum evet çekiniyorum ama Allah’ıma güveniyorum”
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akplibelediyebaskaninasorusoranogretmenesorusturma1820246
Ergenekon’un vebali iktidarın omuzunda71 izlenme
Rakam ortaya çıktı, 273 tetikçi serbest kalmış23 izlenme
Trafolarda kedi önlemi63 izlenme
Resul Emrah Şahan hakkında ikinci tutuklama talebi7 izlenme
Et ve Süt Kurumu: Kuyruklar oluştuğu için zam yaptık!59 izlenme
AKP'nin 2019 korkusu: İstanbul'da oy pusulası değişti!29 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz davası ABD'de başladı26 izlenme
AKP'li eski vekil ile BBP'li Destici'nin kızlarının TBMM'de işe alındığı ortaya çıktı!22 izlenme
Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayısındaki artışın ardından maske zorunluluğunun geri gelip gelmeyeceğini anlattı.
Bakan 'ulusal çıkarlarımızı koruyoruz' dedi, Japon medyası yerden yere vurdu!
Afganistan’da son vilayet de düştü… Taliban’dan kutlama ateşi katliamı: 17 ölü
CHP'li Veli Ağbaba gündeme getirmişti: AKP'li Osman Gökçek'in 600 milyon liralık evi ilk kez görüntülendi